Ο Δήμος Nongprue θα φιλοξενήσει το Cyclecross & Motocross 2023 στις 19 Μαρτίου

Πατάγια -

Ο Δήμος Nongprue ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την εκδήλωση Nongprue Cyclecross & Motocross 2023 στις 19 Μαρτίου. Η εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί κοντά στη δεξαμενή Mabprachan και υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική εμπειρία τόσο για τους αναβάτες όσο και για τους θεατές.

Ο διαγωνισμός έχει στόχο να προωθήσει την ανάπτυξη των τοπικών αθλητών μηχανοκίνητου αθλητισμού σε εθνικό επίπεδο και να δώσει την ευκαιρία στους τοπικούς αθλητές να επιδείξουν τις δεξιότητές τους.

Ο Δήμος Nongprue έχει επενδύσει ενεργά στην υποδομή και στα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται για τη διοργάνωση ενός τέτοιου γεγονότος για τον αγώνα και είχε συγκεντρώσει τεράστια προσοχή από τους λάτρεις της ταχύτητας από όλη τη χώρα πέρυσι.

Το Nongprue Cyclecross & Motocross 2023 θα κυμαίνεται από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ. στις 19 Μαρτίου. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης υπόσχονται ότι θα είναι μια συναρπαστική εμπειρία για όλους.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.