Ο δήμαρχος της Πατάγια λέει ότι το Songkran είναι πλήρως ενεργοποιημένο στην Πατάγια φέτος, στις 19 Απριλίου αναμένεται μεγαλύτερο από ποτέ

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Ήταν ήδη αναμενόμενο μετά από αρκετές συναντήσεις προγραμματισμού πρόσφατα αλλά σήμερα οι λογαριασμοί του δημάρχου της Pattaya στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαίωσε την είδηση ​​που θα ευχαριστήσει πολλά μπαρ και τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς και ανυπόμονες ορδές τουριστών, αλλά πιθανότατα θα απογοητεύσει ορισμένους ομογενείς αναγνώστες που περιφρονούν την εκδήλωση.

Μετά από τρία χρόνια περιορισμών Covid και τέσσερα συνολικά χρόνια από το τελευταίο μη παραδοσιακό μόνο Songkran το 2019, η Ταϊλανδέζικη Πρωτοχρονιά και οι περίφημοι νερομαχίες επιστρέφουν.

Αυτό σημαίνει ότι όσοι θέλουν να αποφύγουν το νερό έχουν μια προειδοποίηση πολύ εκ των προτέρων και όσοι προγραμματίζουν ταξίδια και διακοπές για το Songkran έχουν τη διαβεβαίωση ότι, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, θα επιτρέπονται οι διάσημες, αλλά πολικές, νερομαχίες.

Η εκδήλωση συμπίπτει επίσης με τη μεγαλύτερη συναυλία της Pattaya ποτέ, Rolling Loud, στο Legend Siam. Αυτό θα δει παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες της χιπ χοπ και της ραπ όπως η Cardi B, ο Travis Scott, ο Rick Ross, ο Lil Pump, ο Chris Brown και δεκάδες άλλοι καλλιτέχνες να ξεσπούν στην Pattaya.

Επιπλέον, τα εμπορικά κέντρα της περιοχής σχεδιάζουν επίσης μεγάλες συναυλίες και εκδηλώσεις Songkran και σχεδόν κάθε μπαρ στην πόλη θα έχει ειδικές εκδηλώσεις και πάρτι για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς.

Στις 18 Απριλίου θα δει τον Songkran στο Naklua επίσημα και στις 19 Απριλίου θα είναι ο παππούς όλων τους στην Pattaya, αλλά όταν στην πραγματικότητα ολόκληρη η περιοχή γιορτάζει με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στους δρόμους να πετούν νερό.

Ετοιμαστείτε… Μισήστε το ή Αγαπήστε το, το φεστιβάλ νερού επέστρεψε. Ορισμένες περιοχές της πόλης είναι πιθανό να δουν νερομαχίες να ξεκινούν γύρω στις 12 ή 13 Απριλίου.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/