Η 10η ετήσια παρέλαση του Αγίου Πατρικίου 2023 απέχει μόνο δύο ημέρες

Πατάγια -

Η ιρλανδική κοινότητα στην Πατάγια ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τη 10η ετήσια παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου, μια γιορτή της ιρλανδικής κληρονομιάς και κουλτούρας που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου 2023. Η παρέλαση θα ξεκινήσει από το θέατρο Alcazar και θα συνεχιστεί κατά μήκος του Beach Road πριν τελειώνει στο σχολείο Pattaya 8.

Η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου είναι μια πολιτιστική και θρησκευτική εορτή που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 17 Μαρτίου προς τιμή του Αγίου Πατρικίου, του προστάτη της Ιρλανδίας. Η γιορτή τιμά την άφιξη του Χριστιανισμού στην Ιρλανδία και γιορτάζει τον πολιτισμό και την κληρονομιά του ιρλανδικού λαού.

Σήμερα, η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο, με παρελάσεις, φεστιβάλ και άλλες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σε πόλεις και κωμοπόλεις σε όλη την Ιρλανδία και σε ιρλανδικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Στην Πατάγια, η ημέρα θα εορταστεί για 10η φορά στις 17 Μαρτίου για να σεβαστεί την ιρλανδική κουλτούρα και να ενισχύσει την καλή σχέση μεταξύ της πόλης της Πατάγια και της ιρλανδικής κοινότητας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της εκδήλωσης, θα υπάρχουν πάνω από 30 συμμετέχοντες στην παρέλαση φέτος καθώς και μια μπάντα από τη Ναυτική Βάση Sattahip και τη Σχολή Pattaya 8. Στην παρέλαση που θα ξεκινήσει από τις 2 έως τις 6 στις 17 Μαρτίου θα συμμετάσχει και ο Ιρλανδός πρέσβης στην Ταϊλάνδη κ. Patrick Bourne. Το πλήρες πρόγραμμα είναι παρακάτω. Πολλοί άλλοι επίτιμοι καλεσμένοι, όπως ο δήμαρχος της Pattaya Poramese Ngampiches, θα παρευρεθούν επίσης. Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα φορέσουν πράσινο.

Θα συμμετάσχουν επίσης πολλές τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις όπως το Ίδρυμα Hand 2 Hand και το Ίδρυμα Father Ray. Συμμετέχει και ο Ροταριανός Όμιλος Πατάγια.

Η Παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου είναι ένα σημαντικό γεγονός για την ιρλανδική κοινότητα στην Πατάγια και παρέχει μια μοναδική ευκαιρία στους ντόπιους και τους τουρίστες να μάθουν περισσότερα για τον ιρλανδικό πολιτισμό και τις παραδόσεις.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στην Πατάγια από το 2019 λόγω των περιορισμών για την πανδημία του Covid-19.

Οι φωτογραφίες είναι από τη συνέντευξη Τύπου στην Πατάγια το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Royal Garden Mall που είχε επίσης πολλούς διάσημους καλεσμένους.

Το πλήρες πρόγραμμα και ο χάρτης της εκδήλωσης είναι παρακάτω:

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.