Νεαρή γυναίκα βυθίζεται μέχρι θανάτου από διαμέρισμα στην Πατάγια, η αιτία παραμένει μυστηριώδης

Πατάγια -

Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη βυθίστηκε μέχρι θανάτου από τον έβδομο όροφο της συγκυριαρχίας της στην Πατάγια. Η αστυνομία προσπαθεί να ξετυλίξει το μυστήριο γύρω από τα πολλά παράξενα σημάδια που είχε επιδείξει η γυναίκα πριν το μοιραίο άλμα της.

Η βύθιση μιας γυναίκας από την Ταϊλάνδη, της 27χρονης κας R (ψευδώνυμο), αναφέρθηκε στην αστυνομία της Πατάγια στις 4:20 π.μ. σήμερα Τετάρτη 15 Μαρτίου. Η αστυνομία και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Sawang Boriboon έσπευσαν στον τόπο του περιστατικού σε μια συγκυριαρχία στο Soi Thappaya 4 στην περιοχή Banglamung της Pattaya αφού ειδοποιήθηκαν από την αδερφή του θύματος, την 24χρονη κα Janjira.

Όταν έφτασαν οι αρχές, η κα R ήταν ήδη νεκρή. Δεν φορούσε ρούχα και υπέστη σοβαρά σπασμένα άκρα και σημαντική απώλεια αίματος. Οι αξιωματούχοι απέκλεισαν την περιοχή και μετέφεραν γρήγορα το σώμα του θύματος στο νοσοκομείο για έλεγχο των αιτιών του θανάτου. Η κυρία Janjira, την οποία οι αξιωματούχοι περιέγραψαν ότι ήταν σε κατάσταση σοκ, βρέθηκε στο σημείο και οδήγησε τους υπαλλήλους στο δωμάτιό της από όπου είχε πήδηξε η μεγαλύτερη αδερφή της.

Μέσα στο δωμάτιο του έβδομου ορόφου, η αστυνομία βρήκε ένα λεκέ από περιττώματα στο πάτωμα και τα ρούχα του θύματος μέσα στο μπάνιο. Η κυρία Janjira είπε ότι η αδερφή της εργαζόταν σε ένα εστιατόριο στην Πατάγια και όταν επέστρεψε στο σπίτι αφού ήπιε, είπε ότι δεν αισθανόταν καλά και ζήτησε ζεστό νερό για να πιει. Πριν πάει στην τουαλέτα, η κα R αντιμετώπισε συμπτώματα δυσκοιλιότητας πριν μπει στο μπάνιο, σύμφωνα με την αδερφή της.

Ενώ η κυρία Janjira και ο φίλος της κουβέντιαζαν έξω από το μπάνιο, η κυρία Janjira είπε ότι η αδερφή της ξαφνικά βγήκε τρέχοντας από το μπάνιο, φορώντας μόνο μια πετσέτα. Έπειτα έτρεξε προς το μπαλκόνι, πήδηξε και έπεσε μέχρι θανάτου μπροστά στα μάτια της κυρίας Janjira και του φίλου της. Η αδερφή της είπε στην αστυνομία ότι προσπάθησε να αρπάξει την κυρία R, αλλά δεν τα κατάφερε. Η κυρία Τζανρίρα δεν γνώριζε το κίνητρο της μυστηριώδους δράσης της αδερφής της.

Η αστυνομία της Πατάγια και η ιατροδικαστική ομάδα ερευνούν το δωμάτιο του θύματος. Η μικρότερη αδερφή της παίρνει συνέντευξη για να μάθει τα κίνητρα του θύματος.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.