ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο μπάτσος της Ταϊλάνδης συνελήφθη τελικά μετά από ώρες αδράνειας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Εθνική -

Ένας αστυνομικός επιθεωρητής έγινε ένοπλος που πυροβόλησε επανειλημμένα το όπλο του στην κατοικημένη περιοχή της συνοικίας Σάι Μάι της Μπανγκόκ από χθες, συνελήφθη τελικά μετά από ώρες αδιεξόδου.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένα μέλος της αστυνομίας του ειδικού τμήματος της Ταϊλάνδης με αναφερόμενο ιστορικό ψυχικής ασθένειας εξοργίστηκε και πυροβόλησε πολλές φορές μέσα στην κατοικημένη περιοχή του στην περιοχή Σάι Μάι της Μπανγκόκ, τρομοκρατώντας τους γείτονες.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το Soi Jiramakorn που βρίσκεται βόρεια της Μπανγκόκ από χθες, 14 Μαρτίου, αφού ένας άνδρας αστυνομικός ξαφνικά εξαγριώθηκε και πυροβόλησε πολλούς πυροβολισμούς σε μια κατοικημένη περιοχή.

Ο αστυνομικός που έγινε ένοπλος έχει ταυτοποιηθεί ως Πολ. Αντισυνταγματάρχης Kitikarn Sangbun, 51, επιθεωρητής της μονάδας πληροφοριών της Ειδικής Αστυνομίας. Αστυνομικοί κομάντος και αξιωματικοί της SWAT έκαναν κύκλους στο σπίτι του και είχαν χρησιμοποιήσει δακρυγόνα και χειροβομβίδες ακροβατικών για να προσπαθήσουν να υποτάξουν τον άνδρα, αφού πολλές απόπειρες διαπραγματεύσεων ήταν μάταιες.

Την Τετάρτη, 15 Μαρτίου, τα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας αξιωματικός της SWAT πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον αστυνομικό, αλλά η σφαίρα δεν διαπέρασε το κράνος του. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή θύματα μέχρι την ώρα του Τύπου.

Ο διοικητής της αστυνομίας του Σάι Μάι, Ράνγκσαν Σόρνσινγκ, είπε ότι ο αστυνομικός Κιτικάρν έχει ιστορικό ψυχικής ασθένειας. Άρχισε να πυροβολεί με το πιστόλι του από το σπίτι του όταν οι συνάδελφοί του προσπάθησαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο για να θεραπεύσουν τα προβλήματα ψυχικής του υγείας αφού δεν είχε έρθει στη δουλειά για μέρες.

Όταν οι συνάδελφοί του έφτασαν με ασθενοφόρο, ωστόσο, ο αστυνομικός πυροβόλησε μέσα από την πόρτα, στέλνοντας το πλήρωμα να τρέχει για κάλυψη.

Οι γείτονες του Kitikarn αποκάλυψαν ότι τον άκουγαν συχνά να τσακώνεται με κάποιον μέσω τηλεφώνου και μερικές φορές πυροβολούσε στον αέρα, προκαλώντας πανικό στη γειτονιά. Το κίνητρό του παραμένει ασαφές.

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, ο ύποπτος συνελήφθη γύρω στις 2 το μεσημέρι σήμερα, αφού πήδηξε από το παράθυρο του σπιτιού του για να προσπαθήσει να διαφύγει. Μετά τη σύλληψη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.