Ο αστυνομικός της Ταϊλάνδης παραξενεύεται, λέει μάρτυρες και ρίχνει πολλές σφαίρες σε κατοικημένη γειτονιά στην Μπανγκόκ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod English

Εθνική -

Ένα μέλος της αστυνομίας του ειδικού τμήματος της Ταϊλάνδης με αναφερόμενο ιστορικό ψυχικής ασθένειας τρελάθηκε, λένε μάρτυρες, και πυροβόλησε πολλές φορές μέσα στην κατοικημένη περιοχή του στην περιοχή Σάι Μάι της Μπανγκόκ, τρομοκρατώντας τους γείτονες.

Το περιστατικό που βρίσκεται σε εξέλιξη συνέβη στην περιοχή Bann Mong Kon του Soi Jirama-korn σήμερα, 14 Μαρτίου. Ο βίαιος αστυνομικός, ο οποίος είναι μέλος της αστυνομίας του ειδικού κλάδου σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ταϊλάνδης, πυροβόλησε ξαφνικά το όπλο του πολλές φορές στη γειτονιά.

Αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος του Σάι Μάι έσπευσαν στην περιοχή και την απέκλεισαν από πολίτες και δημοσιογράφους. Ο ύποπτος περικυκλώνεται μέχρι την ώρα του Τύπου και προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

Οι προσπάθειες διαπραγμάτευσης με τον αστυνομικό ήταν ανεπιτυχείς, σύμφωνα με ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης. Πολ. Ο συνταγματάρχης Rangsan Sornsing, επιθεωρητής του αστυνομικού τμήματος του Σάι Μάι, αποκάλυψε ότι οι γείτονες του αστυνομικού του είπαν ότι ο αστυνομικός είχε πρόβλημα ψυχικής υγείας.

«Προς το παρόν, οι αστυνομικοί αποκλείουν την περιοχή και διαπραγματεύονται με τον άνδρα για να παραδοθεί. Δεν υπάρχουν ακόμη αναφορές για τραυματισμούς ή θανάτους από αυτό το περιστατικό», δήλωσε ο επιθεωρητής.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.