Βιρμανός εργαζόμενος σε πρατήριο καυσίμων στο Chonburi χτύπησε με μαχαίρι επειδή φέρεται ότι προκάλεσε ενόχληση ενώ ήταν μεθυσμένος

Τσονμπούρι -

Ένας άγνωστος ύποπτος μάτωσε έναν Βιρμανό εργαζόμενο σε πρατήριο καυσίμων και τον έβαλε σε νοσοκομείο χθες το πρωί, 13 Μαρτίου. Οι συνάδελφοι των τραυματισμένων εργαζομένων δήλωσαν ότι ο ένοχος μπορεί να είχε πικραθεί στο θύμα επειδή προκάλεσε ενόχληση ενώ ήταν μεθυσμένος.

Οι διασώστες του Sawang Boriboon και η αστυνομία Mueang έσπευσαν σε ένα βενζινάδικο στην περιοχή Mueang του Chonburi αφού ειδοποιήθηκαν για μια σοβαρή σωματική επίθεση γύρω στις 7 το πρωί. Βρήκαν έναν εργαζόμενο σε πρατήριο βενζίνης Βιρμανικής υπηκοότητας, τον κ. Myaung Paing, να κείτεται μέσα σε μια λίμνη αίματος στην αντλία βενζίνης.

Ο Myaung άγνωστης ηλικίας υπέστη ένα κενό στο δεξί του πόδι και ήταν σε σοβαρή κατάσταση. Οι διασώστες προσπάθησαν να σταματήσουν το αίμα πριν μεταφέρουν εσπευσμένα τον Βιρμανό στο νοσοκομείο Chonburi.

Σύμφωνα με τους συναδέλφους του άνδρα που μίλησαν στην αστυνομία, ο Myaung είχε κοπεί στο πόδι από έναν άγνωστο ύποπτο που κρατούσε μαχαίρι. Οι συνάδελφοί του είπαν ότι το θύμα συχνά προκαλεί ενόχληση αφού ήπιε πολύ και μπορεί να εξόργιζε κάποιον.

Η αστυνομία ελέγχει τις κάμερες κλειστού κυκλώματος του βενζινάδικου για να εντοπίσει τον εκνευρισμένο ύποπτο.

Δεν ήταν σαφές γιατί ο υπάλληλος ήταν προφανώς μεθυσμένος στον χώρο εργασίας του, σημειώνει τα μέσα ενημέρωσης TPN.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.