Η σπάνια Golden King Cobra συνελήφθη και απελευθερώθηκε στο Chonburi

Τσονμπούρι -

Μια τεράστια βασιλική κόμπρα συνελήφθη γύρω από μια κατοικημένη περιοχή Chonburi χθες, 12 Μαρτίου. Το θηρίο όχι μόνο συγκλόνισε τους κατοίκους από το τεράστιο μέγεθός του αλλά και από το σπάνιο χρυσαφί χρώμα του.

Μια ομάδα τοπικών χειριστών φιδιών ειδοποιήθηκε για το δυνητικά επικίνδυνο φίδι να εμφανίζεται να χαλαρώνει κοντά σε ένα σπίτι στην υποσυνοικία Khlong Kiew, στην περιοχή Ban Bueng, στο Chonburi. Όταν έφτασαν στο σπίτι, τους υποδέχτηκε ο άτυχος ιδιοκτήτης, ο οποίος τρέμοντας από φόβο έδειξε το δάχτυλό του στο ερπετό.

Το θηρίο κρυβόταν από τον ήλιο κάτω από ένα σωρό από παλιά κυματοειδές σεντόνια. 10 ειδικοί στα φίδια έπρεπε να περικυκλώσουν το σωρό και να αφαιρέσουν αργά τα σιδερένια φύλλα μόνο για να βρουν το χρυσό φίδι που είχε ήδη ειδοποιηθεί για την παρουσία τους και κουλουριασμένο σε μια εντυπωσιακή θέση.

Οι χειριστές φιδιών, ωστόσο, χρησιμοποίησαν έξυπνα το φως από έναν φακό για να αποσπάσουν την προσοχή του φιδιού και στη συνέχεια το συγκρατούσαν με ένα σχοινί γύρω από το κεφάλι του. Όταν το μέτρησαν, μπερδεμένοι διαπίστωσαν ότι το θηρίο είχε μήκος πάνω από 4.34 μέτρα και ζύγιζε 18 κιλά.

Το χρυσό χρώμα του γιγαντιαίου ζώου ήταν πολύ σπάνιο, σύμφωνα με την ομάδα χειριστή φιδιών. Τοποθετήθηκε προσεκτικά σε μια τσάντα και μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό κέντρο διάσωσης για περαιτέρω εξέταση προτού τελικά απελευθερωθεί πίσω σε ένα κοντινό δάσος.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.