Κορυφαίες ιστορίες Εθνικής Ταϊλάνδης από την περασμένη εβδομάδα: Το πρόβλημα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης κυριαρχεί στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης και πολλά άλλα

Ακολουθεί μια ματιά στις κορυφαίες ιστορίες ΕΘΝΙΚΗΣ Ταϊλάνδης, που επιλέχθηκαν από την Εθνική μας ομάδα Pattaya News/TPN, από την περασμένη εβδομάδα, Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023, έως Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023. Δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο επίπεδο σημασίας, αλλά παρατίθενται με τη σειρά της ημερομηνίας δημοσίευσης.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες ιστορίες!

  1. Ένας Αμερικανός τουρίστας την Κυριακή, 5 Μαρτίου, έλαβε αποζημίωση 50,000 μπατ από το The Club Khaosan στη Μπανγκόκ, αφού του πέρασαν χειροπέδες και του χτύπησαν στο πρόσωπο από τους φύλακες της παμπ λόγω παρεξήγησης για ένα μπουκάλι νερό.

Συνολικά, έξι ανακριτές και ένας μάνατζερ απολύθηκαν από τον σύλλογο μετά το περιστατικό.

2. Περισσότεροι από 15,000 τουρίστες συμμετείχαν στο πάρτι της Πανσέληνου στο νησί Phangan στο Surat Thani.

Το πάρτι της Πανσέληνου αυτό το μήνα είχε αναβληθεί για τις 6 Μαρτίουth Στο Μάρτιο 7th λόγω της βουδιστικής γιορτής Makha Bucha κατά την οποία οι πωλήσεις αλκοόλ απαγορεύτηκαν από τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης.

3. Ο πολιτικός που έγινε πληροφοριοδότης Chuvit Kamolvisit επιτίθεται με μανία στους υπουργούς του Κόμματος Bhumjaithai, ιδιαίτερα στον υπουργό Μεταφορών που έχει ανασταλεί, Saksayam Chidchob, για πολλές υποτιθέμενες παρατυπίες στο τεράστιο έργο ηλεκτρικού τρένου Orange Line.

Ο υπουργός που έχει ανασταλεί, μέχρι στιγμής, έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες και περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου.

4. Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης, σύμφωνα με αυτούς, επιλύει ζητήματα ρύπανσης από σκόνη PM 2.5 και προτρέπει τους ανθρώπους να αποφεύγουν τις υπαίθριες δραστηριότητες.

Το Τσιάνγκ Μάι ήταν το νούμερο ένα στον κόσμο στις 9 Μαρτίου, για την ατμοσφαιρική ρύπανση με βάση τους διαδικτυακούς δείκτες AQI.

5. Η Ειδική Ομάδα Απαγόρευσης Αεροδρομίου (AITF) και το Γραφείο Καταστολής Ναρκωτικών (NSB) αναχαίτισε με επιτυχία μια μεγάλη κρύπτη ναρκωτικών και τους εμπόδισε να φτάσουν στον προορισμό τους σε πολλές υπερπόντιες χώρες.

Αυτά τα ναρκωτικά μεταφέρθηκαν λαθραία στην Ταϊλάνδη από το Γιοχάνεσμπουργκ, τη Νότια Αφρική και την Αιθιοπία και προορίζονταν για το Χονγκ Κονγκ, την Ταϊβάν, την Κορέα και την Αυστραλία, είπε ο γενικός επίτροπος σε συνέντευξη Τύπου.

Και, αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα. Σας ευχαριστούμε όπως πάντα που διαβάσατε τα Νέα της Pattaya/TPN News!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.