Τοπικό ατύχημα ψαρέματος είχε ως αποτέλεσμα εκατοντάδες νεκρά ψάρια που βρέθηκαν στην παραλία Bang Saen

Τσονμπούρι -

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων του Τσονμπούρι (DMCR) επιβεβαίωσε ότι εκατοντάδες νεκρά ψάρια που ξεβράστηκαν προηγουμένως στην παραλία Bang Saen ήταν αποτέλεσμα ενός τοπικού ατυχήματος με αλιευτικό σκάφος.

Ένας τεράστιος αριθμός νεκρών ψαριών αναφέρθηκε ότι ξεβράστηκε στην παραλία Bang Saen στο Chonburi στις 11 Μαρτίου, προκαλώντας άμεση έρευνα μεταξύ του DMCR και του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης Παράκτιων Πόρων του Άνω Κόλπου της Ταϊλάνδης, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του DMCR, κ. Ο Apichai Ekwanakul, αποκάλυψε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Είπε ότι τα ψάρια ήταν ως επί το πλείστον το ίδιο είδος Anodontostoma Chacunda, γνωστό και ως κοντόρινο στομάχι, και ήταν παρόμοιου μεγέθους, οδηγώντας σε μια αρχική υπόθεση ότι μπορεί να είχαν δραπετεύσει από μια παγίδα ψαρέματος.

Ο δήμος Saensuk έχει αναλάβει δράση για τη συλλογή όλων των πτωμάτων ψαριών από την παραλία Bang Saen, συνολικού βάρους περίπου 8,000 κιλών.

Ο Απιχάι αποκάλυψε ότι μετά από έρευνα στην τοπική αλιευτική κοινότητα, διαπίστωσε ότι τα ψάρια είχαν ξεφύγει από ένα σκισμένο δίχτυ ψαρέματος και είχαν παρασυρθεί από τον άνεμο και τα κύματα προς την παραλία.

«Οι χειριστές σκαφών έχουν ήδη λάβει οδηγίες να είναι πιο προσεκτικοί κατά τις αλιευτικές τους δραστηριότητες», δήλωσε ο γενικός διευθυντής.

Διενεργείται έλεγχος ποιότητας του νερού για τη διερεύνηση άλλων παραγόντων που μπορεί να εμπλέκονται στο περιστατικό για να καθησυχαστούν οι κάτοικοι της περιοχής.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.