Απολαύστε αυθεντικά ιαπωνικά γλυκά και παγωτό από το Chateraise στο Japan Festival στο Central Sriracha!

Η Chateraise, μια από τις κορυφαίες μάρκες γλυκών της Ιαπωνίας, θα παρουσιάσει τα νόστιμα γλυκά και τα παγωτά της στο περίπτερο Tasty κατά τη διάρκεια της επερχόμενης εκδήλωσης «Japan Festival Volume 1» στο Central Sriracha τα απογεύματα της 18ης και 19ης Μαρτίου 2023.

Σημειώστε τα ημερολόγιά σας για τις 18 και 19 Μαρτίου 2023, καθώς το πολυαναμενόμενο "Japan Festival Vol1" έρχεται στο Central Festival Sriracha!

Το "Chateraise" είναι μια διάσημη μάρκα γλυκών από την Ιαπωνία και φέρνει τις νόστιμες λιχουδιές και τα παγωτά τους στο Central Sriracha για το "Japan Festival Vol1" στις 18 και 19 Μαρτίου 2023.

Στο Chonburi, μπορείτε να βρείτε μόνο το «Chateraise» στο Tasty Minimart & Café Grill και στο Bar. Τα γλυκά, τα κέικ και τα παγωτά τους παρασκευάζονται όλα στην Ιαπωνία χρησιμοποιώντας καθαρό νερό και κορυφαία συστατικά όπως εκλεκτά αυγά και γάλα.

Νερό: https://fb.watch/98tZrfPhK-/
Γάλα: https://fb.watch/98uESPNMvk/
Αυγό: https://fb.watch/98uLXzL0j4/

Τις ημέρες της εκδήλωσης, αυτά τα γευστικά παγωτά παρακάτω θα είναι διαθέσιμα στο περίπτερο Tasty:

Ελάτε να απολαύσετε τα υπέροχα γλυκά και παγωτά από το «Chateraise» στο Ιαπωνικό Φεστιβάλ στο Central Sriracha στις 18 και 19 Μαρτίου. Μην χάσετε την ευκαιρία να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με αυτά τα υπέροχα καλούδια!

Τοποθεσία Central Sriracha

Το περίπτερο του Tasty θα βρίσκεται στον χώρο εκδηλώσεων στον 2ο όροφο του Central Sriracha. Το περίπτερο θα είναι ανοιχτό το απόγευμα και τις δύο ημέρες του φεστιβάλ.

Επίσης, μπορείτε πλέον να βρείτε τα γλυκά και τα παγωτά της Chateraise στο Tasty Minimart στην Πατάγια!

Το Tasty Minimart είναι ανοιχτό από τις 8:8 έως τις 9:7 για το minimart και από τις 30:XNUMX έως τις XNUMX:XNUMX για το καφέ. Σημειώστε ότι το καφέ είναι κλειστό κάθε Δευτέρα.

Σχετικά με το κατάστημα:

Το Tasty Minimart βρίσκεται κοντά στην προβλήτα Bali Hai Pier και στη διαδρομή προς τον λόφο Pratumnak, το Tasty Minimart είναι ένα κρυμμένο στολίδι στην Πατάγια, με μίνι μάρκετ, ψησταριά, μπαρ και καφέ όλα σε ένα. Αυτό το υπέροχο μέρος βρίσκεται μπροστά στο διαμέρισμα Unixx και ανήκει και λειτουργεί από την Pattaya Japanese Association (PJA), — ένα κλείσιμο φίλος και διαφημιστής επιχείρησης στο The Pattaya News.

Ο χώρος είναι ανοιχτός σε όλους τους επισκέπτες, είτε διαμένετε είτε όχι στο Unixx. Κοντά στο κατάστημα διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης, καθιστώντας το εύκολα προσβάσιμο. Μην χάσετε αυτό το υπέροχο εύρημα στην Πατάγια!

Τοποθεσία του Tasty Minimart

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.