Εργάτης της Μιανμάρ μαχαιρώνει μέχρι θανάτου γυναίκα μπροστά στο εμπορικό κέντρο στην Μπανγκόκ στο φως της ημέρας

Μπανγκόκ -

Ένας εργάτης της Μιανμάρ μαχαίρωσε και έκοψε μέχρι θανάτου τον υποτιθέμενο «φίλο» του μπροστά σε ένα εμπορικό κέντρο στην Μπανγκόκ για μια διαφωνία σχετικά με το υποτιθέμενο snitching και φρουτοστάσια.

Η αστυνομία Phaya Thai στο Ratchathewi ενημερώθηκε για το περιστατικό την Πέμπτη (9 Μαρτίουth) μπροστά από ένα εμπορικό κέντρο στο Pratu Nam.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και η αστυνομία έφτασαν στον πάγκο ρούχων για να βρουν το σώμα της κας Phyu Mar Aung, 34 ετών, υπήκοος Μιανμάρ. Στο σώμα της βρέθηκαν πέντε τραύματα από μαχαίρι και πληγές. Ο ύποπτος, Thet Lin Oo, υπήκοος Μιανμάρ, συνελήφθη αφού κρατήθηκε από την ασφάλεια του εμπορικού κέντρου.

Ο συνταγματάρχης της αστυνομίας της Phaya Thai Kritsadaphon Jongaksorn είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN «Η κα. Η Aung και ο ύποπτος δούλευαν σε διαφορετικούς πάγκους με φρούτα κοντά, αλλά έχουν τον ίδιο εργοδότη/ιδιοκτήτη. Ο ύποπτος είπε ότι στην κυρία Aung άρεσε να λέει στον εργοδότη τους ότι ήταν τεμπέλης και έπαιζε πάντα στο κινητό. Υποστήριξε ότι στο παρελθόν ήταν φίλοι, αλλά όχι πια».

«Ο ύποπτος θύμωσε προτού μαχαιρώσει και πετσοκόψει την κυρία Aung με ένα μαχαίρι μήκους XNUMX ιντσών προτού φύγει με ταχύτητα. Ο ύποπτος συνελήφθη αμέσως από φρουρούς ασφαλείας εκεί κοντά πριν φτάσει η αστυνομία».

"Κύριος. Ο Oo αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο από πρόθεση».

Ο Oo παραμένει υπό κράτηση από την ώρα του Τύπου.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.