Το Central Pattaya Shopping Mall θα φιλοξενήσει το Gospel Music Festival αυτό το Σαββατοκύριακο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Pattaya

Πατάγια -

Το εμπορικό κέντρο Central Pattaya θα φιλοξενήσει το International Gospel Music Festival (IGMF): μια γιορτή μουσικής που φέρνει κοντά Ταϊλανδούς και διεθνείς καλλιτέχνες που μοιράζονται την αγάπη για την ειρήνη και την αρμονία μέσω της μουσικής από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου.

Το IGMF είναι ένα μουσικό φεστιβάλ που προωθεί την ενότητα και την διαφορετικότητα φέρνοντας σε επαφή διαφορετικούς πολιτισμούς, εθνικότητες και θρησκείες. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ποικίλοι ερμηνευτές, τοπικοί και διεθνείς, οι οποίοι θα επιδείξουν τα ταλέντα τους και θα μοιραστούν το πάθος τους για τη μουσική.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Sunken του Central Pattaya Shopping Mall. Αν ψάχνετε για έναν διασκεδαστικό και ευχάριστο τρόπο να περάσετε το Σαββατοκύριακο σας, φροντίστε να επισκεφτείτε το IGMF στο εμπορικό κέντρο Central Pattaya από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.