Γυναίκα της Σρι Ράτσα πέθανε σε ατύχημα με μοτοσικλέτα, η κόρη της επέζησε με σοβαρούς τραυματισμούς

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σρι Ράτσα -

Μια 41χρονη μητέρα έφυγε τραγικά από τη ζωή αφού οδήγησε το μηχανάκι της σε στύλο ρεύματος. Η κόρη της ιππασίας επέζησε από τη σύγκρουση αλλά τραυματίστηκε σοβαρά.

Η αστυνομία του Nongkham και οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν χθες, 8 Μαρτίου, σε ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην υποπεριοχή Nongkham της περιφέρειας Sri Racha, Chonburi. Στο δρόμο, οι αρχές βρήκαν δύο θύματα που ταυτοποιούνται ως η κα Potjaman Chuklin, 41 ετών, και η 7χρονη κόρη της.

Οι δυο τους δεν ανταποκρίθηκαν και τραυματίστηκαν σοβαρά. Ο Ποτζαμάν, του οποίου η μοτοσικλέτα Honda Wave 110i βρέθηκε πεσμένη κοντά, υπέστη τραύματα στο πρόσωπο και αιμορραγία. Οι διασώστες της παρείχαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση σωτήρια, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η κόρη της έλαβε επίσης καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Ήταν ζωντανή και λάμβανε στενή ιατρική φροντίδα, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του δυστυχήματος, την κα Jim Srisuwan, το θύμα οδηγούσε το μηχανάκι της με μεγάλη ταχύτητα. Στη συνέχεια όργωνε σε έναν στύλο ηλεκτρικού ρεύματος και εκσφενδονίστηκε στο έδαφος μαζί με την κόρη της.

Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για να περιμένει τις θρησκευτικές τελετές.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.