Η αστυνομία της Pattaya απαγορεύει τα Airhorns σε μπαρ επικαλούμενη ηχορύπανση

Πατάγια -

Οι υπεύθυνοι του μπαρ στην Πατάγια έχουν κληθεί να σβήσουν τα αερακέρατά τους, αφού κάτοικοι σε κοντινές περιοχές βομβάρδισαν την αστυνομία με πολυάριθμες καταγγελίες για θόρυβο.

Σε επίσημη δήλωση που απευθύνεται στους χειριστές μπαρ στην Πατάγια, η πόλη της Πατάγια αναφέρει τα εξής:

Οι αρχές της Πατάγια εξέδωσαν πρόσφατα επίσημη δήλωση σχετικά με τη διαχείριση και τον έλεγχο των επιχειρήσεων στην περιοχή της πόλης Πατάγια. Η δήλωση στοχεύει στην αποτροπή διαταραχών που ενδέχεται να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία του κοινού.

Οι αρχές έλαβαν πολλαπλά παράπονα από κατοίκους σχετικά με τον δυνατό θόρυβο που προκλήθηκε από τη χρήση κόρνας, σφυρίχτρες και κόρνες σκαφών σε μπαρ και άλλα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης στην Πατάγια. Για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος, οι αρχές ζήτησαν συνεργασία από τους επιχειρηματίες για τη συμμόρφωση με τους ακόλουθους κανονισμούς:

  1. Ανοίγουν και κλείνουν τις εγκαταστάσεις κατά τις ώρες που ορίζει ο νόμος.
  2. Ελέγξτε τη χρήση της μουσικής και άλλων δυνατών θορύβων εντός της εγκατάστασης και αποφύγετε τη χρήση κόρνας αέρα, σφυρίχτρες και κόρνες σκαφών εντός ή εκτός της εγκατάστασης.
  3. Αφαιρέστε τυχόν υπάρχουσες κόρνες αέρα, σφυρίχτρες ή κόρνες βάρκας από την εγκατάσταση.

Αυτοί οι κανονισμοί πρέπει να τηρούνται πλήρως έως τις 15 Μαρτίου 2023, για να αποφευχθούν τυχόν περαιτέρω ενοχλήσεις στους κατοίκους των γύρω περιοχών.

Αυτές οι κόρνες χρησιμοποιούνται συνήθως σε χώρους μπαρ ως εναλλακτική λύση για τα κουδούνια για να δίνουν ποτά σε όλο το προσωπικό ή μόνο στις οικοδέσποινες, σημειώνει το TPN media. Οι καμπάνες δεν απαγορεύτηκαν από τη νέα διάταξη. Δεν είναι επίσης σαφές εάν τα κέρατα μπορεί να εξακολουθούν να επιτρέπονται σε εντελώς κλειστούς χώρους όπως τα gogos.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.