Οδηγός μίνι βαν κατηγορεί τις κραυγές Ρώσων τουριστών για την πρόκληση τροχαίου ατυχήματος στο Rayong που τραυματίζει επτά Ρώσους τουρίστες

ΦΩΤΟ: MGR Online

Rayong -

Ένα μίνι βαν που μετέφερε δέκα Ρώσους τουρίστες από την Πατάγια στην επαρχία Chanthaburi για παράταση βίζας, έπεσε πάνω σε ένα δέντρο, με αποτέλεσμα ένας τουρίστας να υποστεί σπασμένο πόδι. Ο οδηγός είπε ότι τον τρόμαξε ένας τουρίστας που ούρλιαζε και τον παρεξήγησε ότι κοιμόταν ενώ οδηγεί. 

Αστυνομικοί στην επαρχία Rayong μετέφεραν τον οδηγό του βαν, κ. Mongkol Srichand, 40 ετών, στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση μετά από τροχαίο ατύχημα. Η συντριβή σημειώθηκε στις 2 μ.μ. της Κυριακής, 5 Μαρτίου, στην οδό Sukhumvit στην υποπεριοχή Kong Din, στην περιοχή Klaeng, στην επαρχία Rayong.

Το μπρούτζινο μίνι βαν που μετέφερε δέκα Ρώσους τουρίστες (οκτώ άνδρες και δύο γυναίκες) από την Πατάγια στην επαρχία Chanthaburi για παράταση βίζας, έπεσε πάνω σε δέντρο στην άκρη του δρόμου, ανακοίνωσε η αστυνομία. Οι αλλοδαποί επιβάτες εγκλωβίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο, λίγο πριν διασωθούν από τοπικά συνεργεία έκτακτης ανάγκης. Ένας τουρίστας, ο οποίος δεν κατέστη δυνατό να αναγνωριστεί, υπέστη κάταγμα στο πόδι, ενώ άλλοι έξι τραυματίστηκαν ελαφρά. Κανένας δεν ήταν επικίνδυνος για τη ζωή.

ΦΩΤΟ: MGR Online

Όλα τα θύματα μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο για ιατρική βοήθεια. Ωστόσο, η αστυνομία του Rayong, αφού ανέκρινε τον αβλαβή οδηγό, Mongkol, ανέφερε ότι ο οδηγός ισχυρίστηκε ότι τρόμαξε από την «κραυγή» ενός επιβάτη και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Ο Ταϊλανδός είπε ότι ένας τουρίστας τον παρεξήγησε επειδή έπαιρνε έναν υπνάκο ενώ οδηγούσε και έβγαλε μια δυνατή κραυγή, με αποτέλεσμα να συντρίψει, όταν στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τον ίδιο, απλώς έσκυψε για να πάρει μια συσκευή εισπνοής που του είχε πέσει. . Ο Mongkol είπε ότι δεν αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και κατηγόρησε την κραυγή για την αιτία του ατυχήματος.

Η αστυνομία του Rayong απευθύνεται στις οικογένειες των θυμάτων στην Πατάγια για να τις ενημερώσει για την κατάσταση κάθε θύματος, ενώ ο οδηγός αντιμετωπίζει έντονη ανάκριση αφού η εξήγησή του για το περιστατικό αντιμετωπίστηκε με μεγάλο σκεπτικισμό.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.