ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αμερικανός τουρίστας έλαβε αποζημιώσεις από την παμπ της Μπανγκόκ αφού οι φρουροί της παμπ τον έδεσαν χειροπέδες και τον χαστούκισαν στο πρόσωπο

Μπανγκόκ -

Ένας Αμερικανός τουρίστας την Κυριακή, 5 Μαρτίου, έλαβε αποζημίωση 50,000 μπατ από το The Club Khaosan στη Μπανγκόκ, αφού του πέρασαν χειροπέδες και του χτύπησαν στο πρόσωπο από τους φύλακες της παμπ λόγω παρεξήγησης για ένα μπουκάλι νερό.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι ψεύτικοι σε παμπ στην Μπανγκόκ απολύθηκαν μετά από μια καταγραφή βίντεο που φάνηκε να δείχνει οι ψεύτικοι περνούν χειροπέδες και χαστουκίζουν έναν αλλοδαπό άνδρα πελάτη στο πρόσωπο για μια ασήμαντη παρεξήγηση.

Τώρα για την ενημέρωσή μας:

Ο Αμερικανός τουρίστας Rodric W Carkhuff, 34 ετών, ταξίδεψε ξανά στο The Club Khaosan που βρίσκεται στον γνωστό πεζόδρομο Khao San Road της Μπανγκόκ για να λάβει αποζημίωση 50,000 μπατ από τους υπεύθυνους της παμπ.

Ο Carkhuff ήταν καθηγητής αγγλικής γλώσσας για δύο χρόνια στην Ταϊλάνδη πριν επιστρέψει στη χώρα ως τουρίστας. Του πέρασαν χειροπέδες και του χτύπησαν τρεις φορές στο πρόσωπο από τους ψεύτικους του The Club Khaosan, αφού δεν πλήρωσε για ένα εμφιαλωμένο νερό που είχε πιει. Ο τουρίστας, ωστόσο, δήλωσε ότι νόμιζε ότι το νερό ήταν δωρεάν αφού παρήγγειλε ένα ποτό.

Δύο φύλακες παμπ, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες και χαστούκισε τον Αμερικανό τουρίστα, τον πήγαν επίσης σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο και τον απείλησαν με ένα μακρύ μαχαίρι κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, είπε ο Carkhuff. Το περιστατικό κατέγραψε κρυφά ένας περαστικός από την Ταϊλάνδη, ο οποίος το δημοσίευσε στα social media όπου έγινε γρήγορα viral.

Ως αποτέλεσμα, δύο φρουροί, που ταυτοποιούνται ως ο κ. Thongchai, 30, και ο κ. Kritsada, 40, κατηγορήθηκαν για επίθεση, οπλοφορία και κράτηση ενός ατόμου παρά τη θέλησή τους. Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Κεντρικό Ανακριτικό Γραφείο. Ο Carkhuff είπε, παρά τη δοκιμασία του, το περιστατικό δεν επηρέασε τα καλά του συναισθήματα προς την Ταϊλάνδη και τον Ταϊλανδό λαό.

Συνολικά, έξι ανακριτές και ένας μάνατζερ απολύθηκαν από τον σύλλογο μετά το περιστατικό.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.