Ο Κινέζος γείτονας ειδοποιεί τους κατοίκους της Πατάγια με το κατοικίδιό του το λευκό λιοντάρι

Πατάγια -

Ένας Κινέζος «ψιθυριστής» άφησε το κατοικίδιο λιοντάρι του να περιπλανηθεί ελεύθερα στην κατοικημένη περιοχή του στην Πατάγια, προκαλώντας φόβο και ανησυχία στους γείτονες.

Η αστυνομία Nongprue και αξιωματούχοι του Γραφείου Διατήρησης Περιοχής 2, του Τμήματος Εθνικών Πάρκων και της Προστασίας Άγριας Ζωής και Φυτών επισκέφτηκαν ένα σπίτι στο χωριό Central Park Hill στο Soi Thung Klom-Tan Man στην περιοχή Banglamung αφού έλαβαν μια περίεργη αναφορά για ένα « λευκό λιοντάρι» που εντοπίστηκε στη γειτονιά.

Οι αρχές έφτασαν σε ένα διώροφο σπίτι και βρήκαν όντως ένα λευκό λιοντάρι, αλλά ήταν ακόμα ένα μικρό που περιφέρεται μέσα στο περιφραγμένο εσωτερικό του ακινήτου. Ένας Κινέζος, ο κύριος Shen Tai, 39, εμφανίστηκε και δήλωσε ιδιοκτησία του μικροσκοπικού θηρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κ. Shen προσκόμισε νομικά έγγραφα που έδειχναν ότι είχε αγοράσει το λιοντάρι για 500,000 μπατ από έναν Ταϊλανδό, τον κ. Yothin Nakorn, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης μιας φάρμας λευκών λιονταριών στην επαρχία Chachoengsao. Ωστόσο, ο Κινέζος δεν μπόρεσε να δείξει την άδεια που απαιτείται για την εκτροφή ενός λιονταριού, την οποία οι αρχές τον συμβούλεψαν να ζητήσει αργότερα από το Γραφείο Διατήρησης Περιοχής 2, εντός αδιευκρίνιστου χρονικού πλαισίου.

Ο Δρ. Pairot Promwatt, κτηνίατρος που συνόδευε τις αρχές δήλωσε ότι τα λευκά λιοντάρια είναι άγρια ​​ζώα στην κατηγορία ελέγχου "Kor (ก)" και θεωρούνται επικίνδυνα. Επομένως, οι ιδιοκτήτες πρέπει να έχουν άδεια για να τα κατέχουν και να καταχωρούν σωστά την ιδιοκτησία τους στα άγρια ​​ζώα.

Είναι δυνατό να διατηρηθεί ένα λευκό λιοντάρι ως κατοικίδιο στην Ταϊλάνδη, αλλά ο ιδιοκτήτης πρέπει να λάβει τις απαραίτητες άδειες ιδιοκτησίας, είπε ο Δρ. Pairot, προσθέτοντας ότι ένα λιοντάρι θα πρέπει επίσης να εκτρέφεται σε μια απαγορευμένη περιοχή για να μην προκαλεί βλάβη στους ανθρώπους.

Προς το παρόν, ο Shen είχε την άδεια να διατηρήσει την ιδιοκτησία του λιονταριού και δήλωσε ότι θα λάβει τις κατάλληλες άδειες, με τις αρχές να υπόσχονται να συνεχίσουν.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

 

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.