Κινέζος τουρίστας παίρνει πίσω το τηλέφωνο αφού το ξέχασε στο ταξί της Μπανγκόκ

Μπανγκόκ -

Μια Κινέζα πήρε πίσω το κινητό της που έλειπε με τη βοήθεια της αστυνομίας της Μπανγκόκ. Είπε ότι το ξέχασε σε ένα ταξί και χάρηκε πολύ που το πήρε πίσω, προσθέτοντας ότι η Ταϊλάνδη δεν ήταν καθόλου επικίνδυνη όπως είπαν ορισμένοι.

Το περιστατικό συνέβη στις 24 Φεβρουαρίου στις 5.45 μ.μ. κοντά στη διασταύρωση Ratchaprasong της Μπανγκόκ. Οι αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα του Λουμπίνι δήλωσαν ότι έλαβαν αναφορά για χαμένο τηλέφωνο από μια Κινέζα μέσω του συστήματος SOS στο πλαίσιο της εκστρατείας Έξυπνης Ζώνης Ασφάλειας.

Οι αστυνομικοί ταξίδεψαν στο σημείο για να συναντηθούν με την Κινέζα που ταυτοποιείται ως η κυρία Wang Chunhua. Η Κινέζα τουρίστρια είπε ότι είχε ξεχάσει το smartphone της σε ένα ταξί που οδήγησε στη διασταύρωση Ratchaprasong. Η γυναίκα συνειδητοποίησε ότι το τηλέφωνό της έλειπε μόνο όταν το ταξί έφυγε. Στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια από έναν φύλακα που τη συμβούλεψε να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν την κυρία Chunhua και τον άγνωστο φίλο της στο σταθμό και επικοινώνησαν με τον οδηγό ταξί, τον κ. Ekachai Soda, για να του ζητήσουν να επιστρέψει το τηλέφωνο στον τουρίστα. Οι αρχές αποκάλυψαν ότι μπορούσαν να αναγνωρίσουν τον ταξί από μια κάμερα CCTV που είχε εγκατασταθεί στην περιοχή στο πλαίσιο της εκστρατείας Smart Safety Zone.

Στη συνέχεια ο κ. Εκαχάι έφτασε στο αστυνομικό τμήμα και επέστρεψε το τηλέφωνο στον τουρίστα. Είπε ότι αγνοούσε το τηλέφωνο στο όχημά του και ήταν πολύ χαρούμενος να βοηθήσει.

Όσο για την κ. Chunhua, είπε με τη βοήθεια διερμηνέα ότι «Όποιος λέει ότι η Ταϊλάνδη δεν είναι ασφαλής δεν λέει την αλήθεια. Θα ήθελα να καλέσω όλους να έρθουν και να επισκεφθούν την Ταϊλάνδη».

Οι χρήστες του Διαδικτύου από την Ταϊλάνδη επαίνεσαν ευρέως την ειλικρίνεια του οδηγού ταξί και την εξαιρετική απόδοση των αρχών επιβολής του νόμου ως απάντηση στο περιστατικό.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.