Παμπ Bouncers στην Μπανγκόκ απολύθηκαν μετά από χειροπέδες και χαστούκια ξένου πηγαδόρου

Μπανγκόκ -

Οι ψεύτικοι σε παμπ στην Μπανγκόκ απολύθηκαν μετά από μια καταγραφή βίντεο που φάνηκε να δείχνει οι ψεύτικοι περνούν χειροπέδες και χαστουκίζουν έναν αλλοδαπό άνδρα πελάτη στο πρόσωπο για μια ασήμαντη παρεξήγηση.

Το ιογενές περιστατικό συνέβη στο The Club Khaosan που βρίσκεται στον γνωστό πεζόδρομο Khao San Road της Μπανγκόκ. Το κατέγραψε ένας περαστικός από την Ταϊλάνδη, ο οποίος αργότερα δημοσίευσε την ηχογράφηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ του Σαββάτου, 25 Φεβρουαρίου.

Στο βίντεο, δύο φύλακες από το The Club Khaosan φάνηκαν να μαλώνουν με έναν άνδρα αλλοδαπό για ένα μπουκάλι νερό που είχε πιει ο άνδρας. Οι φρουροί είπαν ότι ο άνδρας ήπιε το νερό χωρίς να πληρώσει, ωστόσο, ο αλλοδαπός ισχυρίστηκε ότι νόμιζε ότι το νερό ήταν δωρεάν.

Στη συνέχεια, η λογομαχία έγινε βίαιη όταν οι δύο ψεύτικοι «πέδωσαν τις χειροπέδες» στον αλλοδαπό pubgoer και ο ένας από αυτούς τον χαστούκισε στο πρόσωπο, σύμφωνα με το βίντεο.

Ο καταγεγραμμένος χειρισμός του πελάτη από τους φρουρούς προκάλεσε ευρεία κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης, με αποτέλεσμα οι αρχές επιβολής του νόμου στο αστυνομικό τμήμα Chanasongkram που είναι υπεύθυνο για την περιοχή να καλέσουν τους δύο αναπηδητές στο βίντεο στον σταθμό.

Οι αξιωματικοί κάλεσαν επίσης τον άγνωστο ξένο pubgoer να επισκεφθεί τον σταθμό για να εξηγήσει την κακή επικοινωνία, αν και δεν έχει αναφερθεί εάν ο άνδρας εμφανίστηκε ή όχι.

Εν τω μεταξύ, το The Club Khaosan την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου, εξέδωσε τη βαθύτατη συγγνώμη του για το περιστατικό, σημειώνοντας ότι οι εμπλεκόμενοι φρουροί ασφαλείας έχουν απολυθεί από την εταιρεία με άμεση ισχύ.

Επίσης, οι υπεύθυνοι του χώρου ζήτησαν από τον πελάτη που επιτέθηκε να τους αναθέσει σύμβαση για να λάβουν αποζημιώσεις.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του The Club Khaosan.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.