Γυναίκα αυτοκινητιστής φορτηγό με πίσω άκρα στην παράκαμψη Chonburi και πεθαίνει

Τσονμπούρι -

Μια 36χρονη γυναίκα χτύπησε θανάσιμα στο πίσω μέρος ενός ακινητοποιημένου φορτηγού σε παράκαμψη Chonburi χθες, 21 Φεβρουαρίου.

Οι διασώστες του Chonburi ταξίδεψαν για να βοηθήσουν μια γυναίκα οδηγό σε μια παράκαμψη στην υποπεριφέρεια Nong Mai Daeng, στην περιοχή Mueang, στις 11:30 π.μ. Το θύμα, η κυρία Σουνάν Σαμάνα, 36 ετών, υπέστη σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο αφού έπεσε με τη μηχανή της σε σταθμευμένο φορτηγό.

Οι διασώστες παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στο θύμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το μπλε Honda Scoopy I της ανακαλύφθηκε πεσμένο κοντά στο θύμα.

Η αστυνομία από την περιοχή Mueang έφτασε αργότερα στο σημείο για να ανακρίνει τον οδηγό του φορτηγού, τον 62χρονο κ. Sanguan Saengrach. Ο οδηγός είπε ότι πάρκαρε το φορτηγό του στο πλάι της παράκαμψης για να βγάλει χρήματα από ένα ΑΤΜ. Ενώ ήταν έτοιμος να φύγει, το θύμα ξαφνικά τον έβαλε πίσω.

Η αστυνομία δήλωσε ότι τα τραύματα του θύματος θα μπορούσαν να προκλήθηκαν από θρυμματισμένο γυαλί που ήταν μέρος του κράνους της μοτοσικλέτας της. Το τζάμι έσπασε και τραυμάτισε το θύμα κατά τη σύγκρουση, είπε η αστυνομία. Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για να περιμένει θρησκευτικές τελετές.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.