ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνελήφθη ο δολοφόνος της πεθεράς του Chonburi, δήλωσε ότι ήταν θυμωμένος αφού τον αποκάλεσαν "Μαστροπό"

Τσονμπούρι -

Ένας βίαιος σύζυγος που πυροβόλησε και σκότωσε την 60χρονη πεθερά του στο κεφάλι και το πρόσωπο παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία χθες, 20 Φεβρουαρίου.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας γαμπρός φέρεται να πυροβόλησε την ηλικιωμένη πεθερά του στο κεφάλι, σκοτώνοντάς την επί τόπου προτού διαφύγει. Το 60χρονο θύμα έφερε δύο θανατηφόρα τραύματα από πυροβολισμό: το ένα στο μέτωπο και το άλλο στη γέφυρα της μύτης.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Ο ένοπλος παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Phan Thong με ένα πιστόλι 9 χιλιοστών που χρησιμοποίησε για να δολοφονήσει την πεθερά του, την κυρία Kanungnit Thamphichai, μπροστά από ένα εστιατόριο με νουντλς στην περιοχή Phan Thong του Chonburi στις 19 Φεβρουαρίου.

Η ταυτότητα του υπόπτου αποκαλύφθηκε από την αστυνομία ως ο 43χρονος κ. Narawit Tumthong. Υποστήριξε ότι πυροβόλησε το θύμα επειδή ήταν θυμωμένος αφού το θύμα τον αποκάλεσε «προπηλακιστή». Ο άνδρας αρνήθηκε να εκτελέσει μια αναπαράσταση εγκλήματος λόγω φόβου για δημόσιο λιντσάρισμα.

Ο Narawit κατηγορήθηκε για φόνο εκ προθέσεως, οπλοφορία χωρίς άδεια και οπλοφορία στο κοινό χωρίς άδεια.

Η σύζυγος του υπόπτου και η κόρη του αποθανόντος θύματος αρνήθηκαν να μιλήσουν στον Τύπο καθώς έτριβε τους λεκέδες αίματος από το εστιατόριό της με ζυμαρικά.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.