Το Koh Larn Trail Run στην Πατάγια προσελκύει εκατοντάδες δρομείς

Πατάγια -

Ο υψηλής ενέργειας Koh Larn Trail Race, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, είχε εκατοντάδες συμμετέχοντες.

Ο αγώνας αφορούσε περιπέτειες, με όμορφο φυσικό τοπίο, προκλητικό έδαφος και εκπληκτική θέα.

Οι ενθουσιασμένοι συμμετέχοντες ξεκίνησαν το ταξίδι τους τα ξημερώματα στο Mueang Pattaya 10 School και έτρεξαν σε κύκλο γύρω από το Koh Larn για να φτάσουν σε μια γραμμή τερματισμού που βρίσκεται στο σχολείο. Αν και όλοι ήταν ευπρόσδεκτοι, μόνο προετοιμασμένοι δρομείς μπορούσαν να τα καταφέρουν, καθώς το μονοπάτι είχε σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει μια πραγματική δοκιμασία αντοχής.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του αγώνα, οι δρομείς παρακινήθηκαν από το εκπληκτικό τοπίο και τη συντροφικότητα των συναδέλφων τους πεζοπόρους. Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων ήταν απτός, με πολλούς να επευφημούν ο ένας τον άλλον για να συνεχίσουν.

Συνολικά, το ιδρωμένο μονοπάτι Koh Larn ήταν μια επιτυχημένη και αξέχαστη περιπέτεια που συγκέντρωσε εκατοντάδες άτομα που αναζητούσαν την περιπέτεια από μέσα και γύρω από την Πατάγια. Όχι μόνο ήταν μια ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να αμφισβητήσουν τον εαυτό τους, αλλά συνέδεσε τους ανθρώπους με το περιβάλλον.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.