Ο ιδιοκτήτης καφέ Chonburi αναζητά τον ιδιοκτήτη του Lost Bamboo Rat

Τσονμπούρι -

Σε μια συγκινητική επίδειξη συμπόνιας, ο ιδιοκτήτης ενός καφέ στην περιοχή Mueang του Chonburi απηύθυνε ένα δημόσιο κάλεσμα για να βοηθήσει να επανενωθεί ένας χαμένος αρουραίος μπαμπού με τον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Ο αρουραίος μπαμπού, ιθαγενές είδος της Νοτιοανατολικής Ασίας, ανακαλύφθηκε από τον ιδιοκτήτη του καφέ, Palm, πριν από λίγες ημέρες. Περιπλανιόταν κοντά στην είσοδο του καφέ Palm's που βρίσκεται κοντά στη διασταύρωση Phlapphla στην υποσυνοικία Samet.

Ανησυχώντας για την ευημερία του ζώου, ο Palm κράτησε τον αρουραίο μπαμπού σε έναν κουβά και του παρείχε τροφή και νερό. Είπε στο The Pattaya News ότι το ζώο πρέπει να ανήκει σε κάποιον, γι' αυτό χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλά ειδησεογραφικά μέσα για να διαδώσει τη λέξη για τον χαμένο αρουραίο μπαμπού, με την ελπίδα ότι ο νόμιμος ιδιοκτήτης του θα εμφανιστεί.

Το χαμένο ζώο παραμένει σε ένα καφέ κοντά στη διασταύρωση Phlapphla στην υποσυνοικία Samet της περιοχής Mueng, Chonburi. Όποιος έχει πληροφορίες θα βοηθήσει πολύ.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.