Ο διοικητής της αστυνομίας της Ταϊλάνδης πυροβολήθηκε από τη σύζυγό της που αργότερα έλαβε εγγύηση

Εθνική -

Ο 59χρονος διοικητής της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης, Πολ. Ο υποστράτηγος Panya Pinsuk, πυροβολήθηκε από τη σύζυγό του σε ένα σπίτι στην περιοχή Thawi Watthana της Μπανγκόκ το απόγευμα της Κυριακής, 19 Φεβρουαρίου.

Ο αστυνομικός βρέθηκε νεκρός ξαπλωμένος δίπλα σε ένα ασημί σεντάν Toyota σταθμευμένο μπροστά από το σπίτι του, φορώντας μόνο μπλε παντελόνι. Ο θάνατός του αναφέρθηκε γύρω στη 1.45 το μεσημέρι. Η αστυνομία που ανταποκρίθηκε στο περιστατικό είπε ότι ο υποστράτηγος Panya έφερε δύο τραύματα από πυροβολισμούς: το ένα στο στήθος και το άλλο στην κλείδα.

Η αστυνομία έκανε έρευνα στο σπίτι του πεσόντα διοικητή και ανακάλυψε ένα περίστροφο 38 σε ένα ντουλάπι και ένα πιστόλι Glock σε ένα από τα δωμάτια. Παρούσα στο σπίτι ήταν και η σύζυγος του θύματος, η 67χρονη κυρία Pornprapha Pinsuk. Σύμφωνα με πληροφορίες, έμεινε άναυδη από το περιστατικό και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα για ανάκριση.

Σήμερα, 20 Φεβρουαρίου, ο Έφορος του Αστυνομικού Σταθμού Θαμασάλα αποκάλυψε στο κοινό ότι η κυρία Πορνπράφα ομολόγησε ότι πυροβόλησε μέχρι θανάτου τον σύζυγό της, ισχυριζόμενη ότι ωθήθηκε από άγχος και οικογενειακά προβλήματα.

Η ύποπτη κατηγορήθηκε για φόνο εκ προθέσεως, ωστόσο, της επιβλήθηκε εγγύηση αφού η κόρη της έβαλε εγγύηση 500,000 μπατ. Το αίτημα εγγύησης έγινε δεκτό επειδή ο ύποπτος είχε μόνιμη διεύθυνση, δεν είχε προσπαθήσει να διαφύγει, δεν ήταν πιθανό να παραποιήσει τα στοιχεία και ομολόγησε τις κατηγορίες, εξήγησε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι την ύποπτη θα φρόντιζε η κόρη της και δεν θα επέστρεφε στο σπίτι του συζύγου της επειδή δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει αυτό που είχε συμβεί.

Πολ. Ο υποστράτηγος Panya ήταν ένας αξιοσέβαστος διοικητής μεταξύ των αξιωματικών του Βασιλικού Αστυνομικού Γραφείου της Ταϊλάνδης. Έλαβε εθνική αναγνώριση για τη συμμετοχή του σε πολλές υποθέσεις υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένης της εμπορίας ανθρώπων και της υπόθεσης κυνηγιού μαύρης λεοπάρδαλης που αφορούσε τον μεγιστάνα των κατασκευών Premchai Karnasuta.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.