Έκλεψαν καφετιέρα και κάμερα κλειστού κυκλώματος 300,000 μπατ από καφέ στη Σρι Ράτσα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σρι Ράτσα -

Ένας κλέφτης έσπασε τη γυάλινη πόρτα ενός καφέ της Σρι Ράτσα και έκλεψε έναν μύλο καφέ 300,000 μπατ. Ο κλέφτης δεν ξέχασε επίσης να πάρει μαζί του την κάμερα κλειστού κυκλώματος του χώρου πριν τραπεί σε φυγή.

Η αστυνομία της Σρι Ράτσα ήρθε για να ερευνήσει το μπαρ Coffee&Slow στις 28 π.μ. που βρίσκεται στην οδό Sri Racha-Nong Kho στην περιοχή Sri Racha του Chonburi, αφού έλαβε αναφορά κλοπής από τον ιδιοκτήτη του καφέ.

Ο 30χρονος ιδιοκτήτης, ο κ. Patcharadol Sonsoke, είπε στην αστυνομία της Σρι Ράτσα ότι ένας άγνωστος ένοχος εισέβαλε στο καφέ του γύρω στις 4 το πρωί της 17ης Φεβρουαρίου και έκλεψε τον μίνι μύλο καφέ La Marzoccolinea αξίας άνω των 300,000 μπατ, σύμφωνα με τον ίδιο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Ο κλέφτης πάρκαρε το αυτοκίνητό τους έξω από το καφενείο και έσπασε τη γυάλινη πόρτα του χώρου για να ξεκλειδώσει την κλειδαριά της πόρτας για να μπει μέσα. Ο κλέφτης πήρε μαζί του και την κάμερα κλειστού κυκλώματος του καφέ, είπε το θύμα.

Ο κ. Patcharadol δήλωσε ότι ο ύποπτος μπορεί να γνωρίζει τον καφέ, γεγονός που εξήγησε γιατί επέλεξαν τον μύλο με υψηλή αξία.

Η αστυνομία της Σρι Ράτσα εξετάζει κάμερες CCTV στην περιοχή για να εντοπίσει τον ύποπτο. Οι αρχές δήλωσαν ότι ο ύποπτος θα συλληφθεί σύντομα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.