Συνελήφθη ο 45χρονος Pattaya επειδή πυροβόλησε δημόσια

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε έναν πρώην σεφ ο οποίος πυροβόλησε με τρεις σφαίρες δημόσια, προκαλώντας μια γυναίκα να λιποθυμήσει από σοκ. Οι βολές ευτυχώς δεν έπληξαν κανέναν. Ο πρώην σεφ φέρεται να πυροβόλησε το όπλο του επειδή δεν ήθελε η κοπέλα του να δανείσει χρήματα στη φίλη της.

Ο ύποπτος, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως ο κ. Pornchai Boonpun, συνελήφθη στο Soi Pattaya-Naklua στην υποπεριφέρεια Naklua της περιοχής Banglamung. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν στον 11χρονο ύποπτο ένα πιστόλι των 45 χιλιοστών.

Ο Pornchai αναφέρθηκε ότι πυροβόλησε με το όπλο του τρεις φορές μπροστά από ένα πλυντήριο λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, 19 Φεβρουαρίου. Πιστεύεται ότι είχε απογοητευτεί όταν ο φίλος της κοπέλας του προσπάθησε να δανειστεί 500 μπατ από την κοπέλα του, με την οποία διαφώνησε. Η διαφωνία προκάλεσε σφοδρή διαμάχη μεταξύ του ζευγαριού, η οποία αργότερα κλιμακώθηκε στον πυροβολισμό.

Αν και κανείς δεν τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς, μια γυναίκα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως η 20χρονη κυρία Ice φοβήθηκε τόσο πολύ από το περιστατικό που λιποθύμησε, είπε ένας ανώνυμος αυτόπτης μάρτυρας στο The Pattaya News. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο ύποπτος παραδόθηκε ειρηνικά στην αστυνομία και παραμένει υπό κράτηση μέχρι την ώρα του Τύπου. Ήταν σεφ που δούλευε στην περιοχή της Πατάγια, είπε ο φίλος του, ο οποίος ζήτησε να μην αποκαλύψει το όνομά τους, στο The Pattaya News.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.