Ο απατεώνας αστυνομικός φέρεται να πυροβολεί μέχρι θανάτου τη γυναίκα του στο Narathiwat

Narathiwat -

Ένας λοχίας της αστυνομίας της Ταϊλάνδης συνελήφθη στη νότια επαρχία Narathiwat αφού φέρεται να πυροβόλησε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του και να τραυματίσει τη φίλη της.

Ο παράνομος αστυνομικός αναγνωρίστηκε ως ο λοχίας της αστυνομίας Abdulashi bin Mama, 36. Συνελήφθη από την αστυνομία του Narathiwat σε σχέση με ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε στις 15 Φεβρουαρίου από το Επαρχιακό Δικαστήριο Narathiwat με την κατηγορία της δολοφονίας εκ προμελέτης και οπλοφορίας δημόσια χωρίς άδεια.

Οι αξιωματικοί της σύλληψης συνέλαβαν τον ύποπτο στην κατοικία του στην περιοχή Mueang του Narathiwat. Σύμφωνα με αυτούς, ο βίαιος μπάτσος πυροβόλησε τη σύζυγό του, την 32χρονη κυρία Badariyah Je Useng, στο στήθος, ενώ εκείνη οδηγούσε μια μοτοσικλέτα σε τοπική αγορά. Το θύμα υπέκυψε επί τόπου στα θανάσιμα τραύματά του.

Η φίλη της, η 32χρονη κα Nusan Hayemaming, που ιππεύει τον συνεπιβάτη, πυροβολήθηκε μια φορά στο μάγουλο και υπέστη σοβαρά τραύματα. Αναρρώνει σε τοπικό νοσοκομείο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο λοχίας Abdulashi εθεάθη συχνά να μαλώνει με τη σύζυγό του λόγω ζήλιας και προσωπικών υποθέσεων, είπε η αστυνομία. Την ημέρα του συμβάντος, ο κατηγορούμενος ακολούθησε τη σύζυγό του και τη φίλη της μέχρι που έφτασαν σε ένα έρημο σημείο και άνοιξαν πυρ εναντίον τους, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος αξιωματικός εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες μέχρι την ώρα του Τύπου, παρά τα όσα η αστυνομία αποκάλεσε αδιαμφισβήτητα και ξεκάθαρα στοιχεία του εγκλήματος.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.