Το Nong Nooch Pattaya Tropical Gardens καλωσορίζει το 105ο νήπιο ελέφαντα

Πατάγια -

Οι τροπικοί κήποι Nong Nooch Pattaya πραγματοποίησαν θρησκευτικές τελετές για να καλωσορίσουν το 105ο μωρό παχύδερμο με το όνομα «Plai Dao Rung (το ανερχόμενο αστέρι)».

Στις 17 Φεβρουαρίου, ο ιδιοκτήτης των τροπικών κήπων Nong Nooch, Kampol Tansajja, κάλεσε τον Phra Khru Kasem Kittisophon, ο οποίος υπηρετεί ως ηγούμενος του Wat Samakkeebanpot, να εκτελέσει τις τελετουργίες ευλογίας και χρίσματος για το Plai Dao Rung.

Το 105ο μωρό ελέφαντα του κήπου και επίσης το πρώτο τζάμπο της φετινής χρονιάς γεννήθηκε από την 21χρονη μητέρα, Pang Nong May, και τον 27χρονο σύντροφό της, Plai Ning Nong, στις 10 Φεβρουαρίου.

Η Phra Khru Kasem τύλιξε μια γιρλάντα λουλουδιών γύρω από το λαιμό της Plai Dao Rung για να γιορτάσει τη γέννησή της και να της ευχηθεί ευημερία και μακροζωία.

Μετά τις θρησκευτικές τελετές ακολούθησε παραδοσιακός χορός και ιππικό 50 ελεφάντων που παρατάχθηκαν για να σχηματίσουν τιμητική φρουρά για να καλωσορίσουν το βρέφος.

Το Plai Dao Rung φροντίζεται υπό ειδική φροντίδα από κτηνιάτρους Nong Nooch που ανέφεραν ότι το μωρό είναι καλά στην υγεία του.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.