81χρονος Γερμανός τράκαρε με μοτοσικλέτα και σκοτώθηκε στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένας 81χρονος Γερμανός τράκαρε με το μηχανάκι του ενώ έκανε στροφές στην Πατάγια και πέθανε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου.

Η σκηνή του ατυχήματος ήταν μια καμπύλη στο Soi 14 στην υποπεριοχή Naklua της περιοχής Banglamung, Chonburi. Η αστυνομία της Πατάγια και οι υπηρεσίες διάσωσης Sawang Boriboon έσπευσαν εκεί αφού έλαβαν αναφορά για το ατύχημα.

Το θύμα, που ταυτοποιήθηκε ως 81χρονος Γερμανός υπήκοος, ο οποίος αναγνωρίστηκε μόνο ως κ. Χανς, βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο δρόμο. Ήταν ξαπλωμένος προς τα πάνω και έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Μέσα στην τσέπη του θύματος υπήρχε άγνωστο χρηματικό ποσό, ένα smartphone, προσωπικά έγγραφα και μια κάρτα ATM. Η αστυνομία τα κράτησε ως αποδεικτικά στοιχεία.

Η κόκκινη μοτοσικλέτα Yamaha Nouvo του Χαν χτύπησε και κόλλησε σε έναν μεταλλικό τοίχο. Η αστυνομία της Πατάγια είπε στο The Pattaya News ότι είχε εξετάσει πλάνα CCTV γύρω από την περιοχή και δεν βρήκε κανένα άλλο μέρος που εμπλέκεται στο θανατηφόρο δυστύχημα. Ωστόσο, κανένα από τα πλάνα δεν απαθανάτισε την ακριβή στιγμή που το θύμα προσέκρουσε σε τοίχο, ανέφερε η αστυνομία.

Αρχικά, υποτίθεται ότι το θύμα οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα και δεν ήταν εξοικειωμένο με το δρόμο, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο δρόμος ήταν επίσης πολύ στενός και είχε καμπύλη S, κάτι που ίσως έκανε το θύμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του.

Περαιτέρω έλεγχος του πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης πραγματοποιείται για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.