Μη εποχική βροχή πλήττει την Μπανγκόκ προκαλώντας πλημμύρες και κυκλοφοριακό χάος

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΟ: monkie_noiiz/FM Trafficpro

Μπανγκόκ -

Μη εποχικές βροχές και καταιγίδες στην Μπανγκόκ προκάλεσαν πλημμύρες και κυκλοφοριακό χάος το πρωί της Τετάρτης (15 Φεβρουαρίουth).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FM Traffic Pro

Η βροχή έπληξε 15 περιοχές της Μπανγκόκ και τη μητροπολιτική περιοχή από τις 7:00 το πρωί και συνεχίστηκε για πολλές ώρες, προκαλώντας πλημμύρες και κυκλοφοριακό χάος κατά τις ώρες αιχμής.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FM Traffic Pro

Στο μεταξύ, η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης εξέδωσε σήμερα το πρωί ανακοίνωση ότι από σήμερα έως και την Παρασκευή (17 Φεβρουαρίουth) βροχή επηρεάζει το πάνω μέρος της Ταϊλάνδης και ισχυρός άνεμος και χαλάζι ενδέχεται να πλήξουν ορισμένες περιοχές καθώς και βροντές και κεραυνοί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από έναν έως τρεις βαθμούς Κελσίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Επαρχιακό Γραφείο Bang Na / FM Traffic Pro

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.