Πέθανε στο Ηνωμένο Βασίλειο ένα νεαρό μέλος της νεανικής ομάδας ποδοσφαίρου «Wild Boar» που διασώθηκε από το σπήλαιο της Ταϊλάνδης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thai PBS

Εθνική -

Ένα από τα 12 διάσημα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας «Wild Boar» που διασώθηκαν αφού είχαν κολλήσει στο σπήλαιο Tham Luang της Ταϊλάνδης για 17 ημέρες το 2018, πέθανε από άγνωστη αιτία ενώ σπούδαζε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Duangphet "Dom" Promthep είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο για 2-3 ημέρες μετά από πτώση, ανέφεραν τα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης. Ο έφηβος ποδοσφαιριστής τοποθετήθηκε σε αναπνευστήρα αλλά έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Η αναφορά για τον θάνατο του Dom δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα, 15 Φεβρουαρίου, από έναν υπάλληλο του Εθνικού Πάρκου Tham Luang Khun Nam Nang Non, Kamon Khunngamkwamdee.

Ο Dom, 18, ήταν ένας από τους 12 ποδοσφαιριστές που επέζησαν αφού παγιδεύτηκαν στο πλημμυρισμένο σπήλαιο Tham Luang στην επαρχία Chiang Rai το 2018. Η ομάδα του Wild Boar είχε λάβει παγκόσμια αναγνώριση από τότε και η επιχείρηση διάσωσης μετατράπηκε σε μια δραματική ταινία διάσωσης που ονομάζεται «Thai Cave Rescue».

Τον περασμένο Αύγουστο, ο έφηβος κέρδισε μια υποτροφία για να παρακολουθήσει την αξιόλογη Ακαδημία ποδοσφαίρου Brooke House College στο Λέστερ, με την ευγενική προσφορά του Ιδρύματος Αθλητικής Εκπαίδευσης και του Ιδρύματος Zico.

Η οικογένειά του επικοινώνησε με το υπουργείο Εξωτερικών. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.