Hand Brew Coffee Fest θα πραγματοποιηθεί στο Bang Saray, Chonburi από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου

Bang Saray, Chonburi -

Οι λάτρεις του καφέ χαίρονται! Το Hand Brew Coffee Fest έρχεται στην όμορφη υποσυνοικία Bang Saray του Chonburi και υπόσχεται να είναι μια γιορτή για κάθε είδους craft καφέ.

Στο Hand Brew Coffee Fest, οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν μια μεγάλη ποικιλία από καφέ που παρασκευάζεται στο χέρι από διαφορετικές περιοχές και να μάθουν για τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές καφέ. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Φάρμα θαυμάτων, ένα άνετο σημείο που βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την Πατάγια.

Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δοκιμάσετε νέα μείγματα καφέ, να γνωρίσετε τους roasters και τους barista πίσω από τους κόκκους και να ανακαλύψετε την τέχνη της παρασκευής καφέ. Επίσης, το Wonderfarm είναι ένα τέλειο σκηνικό για το Hand Brew Coffee Fest, καθώς διαθέτει μια γαλήνια ατμόσφαιρα, καταπράσινα χωράφια, ζωντανή τοπική κοινότητα και μια όμορφη παραλία.

Το φεστιβάλ θα ανοίξει την πόρτα του στους επισκέπτες από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, 17 έως 19 Φεβρουαρίου. Από την εκμάθηση της ιστορίας του καφέ και των διαφορετικών περιοχών του, μέχρι τα πρακτικά εργαστήρια παρασκευής, θα υπάρχει κάτι διασκεδαστικό για όλους σε αυτή τη συναρπαστική εκδήλωση.


-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.