Ήρθε η ώρα να φωτίσετε το Σαββατοκύριακο στο Jannaat Nightclub στην Πατάγια

Το Σαββατοκύριακο είναι επιτέλους εδώ και τι καλύτερο μέρος για πάρτι από το Jannaat Nightclub στο Walking Street;

Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει πολλές διαφορετικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για να κρατήσει τους πάντες απασχολημένους, αλλά αν υπάρχει ένα πράγμα που σίγουρα θα φωτίσει το Σαββατοκύριακο σας, είναι μια βραδινή έξοδος στο Jannaat Nightclub.

Καλωσόρισμα σε όλους και μια σίγουρη εμπειρία πολυτέλειας με εκατοντάδες νέους στενότερους φίλους σας. Είτε είστε έτοιμοι να σκάσετε μπουκάλια είτε να ακούσετε τις τελευταίες χορευτικές μελωδίες με τη συνοδεία όμορφων χορευτών, αυτό είναι το σημείο!!

Χωρίς χρέωση κάλυψης ή ενδυματολογικό κώδικα, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Γιατί λοιπόν να μην ξεκινήσετε το Σαββατοκύριακο σας στο Jannaat Nightclub και να δείτε το πιο hot club στο Walking Street!

Ω, και φροντίστε να παρακολουθείτε το Facebook τους εδώ για όλες τις τελευταίες προσφορές και εκδηλώσεις.

PS Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε το Instagram τους εδώ.

Το προηγούμενο είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/