Οι επιχειρήσεις του Khao San Entertainment προειδοποιήθηκαν να ελέγχουν τον όγκο

Μπανγκόκ -

Οι υπεύθυνοι επιχειρήσεων ψυχαγωγίας στο Khao San Road προειδοποιούνται να ελέγξουν τον όγκο τους εντός 15 ημερών μετά από παράπονα πολλών κατοίκων.

Ο αναπληρωτής υπάλληλος της πόλης από τη Μητροπολιτική Διοίκηση της Μπανγκόκ (BMA) κ. Suksan Kitthisuphakorn έκανε το τελεσίγραφο σχετικά με τη μείωση της έντασης ήχου χθες (8 Φεβρουαρίουth) σε μια συνάντηση με επιχειρηματίες στην οδό Khao San και εκπροσώπους από κοντινές τοπικές κοινότητες.

Ο κ. Suksan είπε στη συνάντηση, «Έχουμε λάβει περίπου 15 καταγγελίες από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι τον περασμένο μήνα για δυνατό θόρυβο από την οδό Khao San. Χρειαζόμαστε συνεργασία από τους επιχειρηματίες για να ελέγξουμε τον όγκο εντός 15 ημερών.»

Οι κανόνες που ανακοινώθηκαν ήταν:

  1. Οι επιχειρήσεις που παίζουν μουσική ή ζωντανή μουσική ΠΡΕΠΕΙ να βρίσκονται σε κλειστά κτίρια που μπορούν να αποτρέψουν τον δυνατό θόρυβο και τους κραδασμούς προς τα έξω.

2. Η μέση ένταση δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 90 ντεσιμπέλ, η μέγιστη ένταση δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 110 ντεσιμπέλ και η ένταση που φτάνει σε κοντινές κοινότητες δεν ΠΡΕΠΕΙ να είναι μεγαλύτερη από 10 ντεσιμπέλ.

3. Η ένταση του ήχου ΠΡΕΠΕΙ να απενεργοποιείται ή να μειώνεται πολλές φορές τη νύχτα για να δοθεί ένα διάλειμμα στους ακροατές για την υγεία και την ακοή τους.

4. Τα μεγάφωνα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ εκτός των χώρων για την αποφυγή ταραχών.

  1. ΠΡΕΠΕΙ να εγκατασταθούν μετρητές στάθμης ήχου με οθόνες που δείχνουν τα τρέχοντα αποτελέσματα θορύβου για να γνωρίζουν οι πελάτες και οι υπάλληλοι.

"Εάν μετά από 15 ημέρες, οποιοσδήποτε φορέας εκμετάλλευσης δεν έχει τροποποιήσει τους χώρους τους σύμφωνα με τους παραπάνω κανόνες, θα ληφθούν νομικά μέτρα." κατέληξε ο Σούκσαν.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.