Η πυρκαγιά καταστρέφει την αστυνομική σχολή Chonburi, χωρίς τραυματισμούς

Chonburi -

Μεγάλη πυρκαγιά κατέστρεψε το Επαρχιακό Κέντρο Εκπαίδευσης Αστυνομικών Περιοχή 2 στο Τσονμπούρι το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Στις 7 μ.μ., οι πυροσβεστικές μονάδες Mueng Chonburi ανταποκρίθηκαν σε μια αναφορά πυρκαγιάς σε διώροφο κέντρο εκπαίδευσης της αστυνομίας στο Soi Khao Noi στην υποπεριφέρεια Ban Suan της περιοχής Mueang.

Η μαινόμενη φωτιά καταβρόχθιζε τον δεύτερο όροφο του κτιρίου. Χρειάστηκαν περίπου 30 λεπτά για να σβήσουν τη φωτιά τα πυροσβεστικά οχήματα. Αν και δεν τραυματίστηκε κανείς από το περιστατικό, η φωτιά προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο κτίριο.

Αρχικά, η αστυνομία υπέθεσε ότι η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα, αν και η ιατροδικαστική ομάδα θα διενεργήσει αργότερα ενδελεχή εξέταση για να βρει την ακριβή αιτία.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.