80χρονη κλινήρη γιαγιά κάηκε μέχρι θανάτου στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Chonburi -

Μια 80χρονη καθηλωμένη στο κρεβάτι γιαγιά κάηκε μέχρι θανάτου όταν πυρκαγιά έπληξε το σπίτι της στην περιοχή Mueang του Chonburi την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου. Ο σύζυγός της σώθηκε και σώθηκε.

Πυροσβέστες με δέκα μηχανές έσπευσαν σε ένα διώροφο σπίτι στην υποσυνοικία Don Hua Lor περίπου στη 1:30 μ.μ. αφού ενημερώθηκαν για τη φωτιά.

Η φωτιά, που ξέσπασε στον δεύτερο όροφο του σπιτιού, επεκτάθηκε στον πρώτο όροφο όπου ήταν αποθηκευμένος ένας σωρός από πλαστικές σακούλες και χαρτί, μέχρι να φτάσουν οι αρχές. Η φωτιά επεκτάθηκε και σε άλλα δύο παρακείμενα σπίτια προτού ηρεμήσει μετά από μία ώρα από τις συνδυασμένες προσπάθειες των πυροσβεστών.

Στον πρώτο όροφο της διώροφης κατοικίας βρέθηκε τραγικά το καμένο σώμα μιας κλινήρης γιαγιάς, της κυρίας Sura Inthachot. Η 80χρονη ήταν σύζυγος του 77χρονου παππού κ. Jaroon Inthachot.

Ο κ. Jaroon βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και άφωνος λόγω της θλιβερής απώλειας της συζύγου του, είπαν οι πυροσβέστες στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης.

Η γειτόνισσά του, η 63χρονη κα Samran Sudsanguan, είπε στα ταϊλανδικά μέσα ότι φυσούσε πολύ αέρας την ώρα του συμβάντος. Το σπίτι της καταστράφηκε επίσης και δεν μπόρεσε να σώσει τίποτα από τα υπάρχοντά της.

Ο Samran πρόσθεσε ότι το ζευγάρι μάζευε σκουπίδια για να βγάλει τα προς το ζην. Ο σύζυγος του νεκρού θύματος συχνά κλείδωνε το δωμάτιο της συζύγου του όταν εκείνος έβγαινε έξω και μάζευε αποκόμματα.

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης ερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς. Αρχικά, εικάζεται ότι προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.