Ψαράς ύποπτος λιποθυμίας πνίγεται σε νερό μέχρι τα γόνατα στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένας ψαράς πνίγηκε σε νερό μέχρι τα γόνατα αφού φέρεται να είχε μπλακ άουτ ενώ έψαχνε για ψάρια στην περιοχή Banglamung της Pattaya.

Οι διασώστες του Sawang Boriboon ενημερώθηκαν για το συμβάν στις 10:29 χθες, XNUMX Ιανουαρίου.

Έσπευσαν στο σημείο σε μια λίμνη που βρίσκεται βαθιά μέσα στο δάσος σε ιδιωτική γη στο Soi Nong Ket Yai 13 στην υποπεριοχή Nong Pla Lai.

Το θύμα, ο κ. Thanya Yossamu, είχε ήδη σωθεί από το νερό από τον γείτονά του κατά την άφιξη των διασωστών. Ο 33χρονος έχασε τις αισθήσεις του και έτσι η ομάδα διάσωσης του παρείχε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση σωτήρια αλλά δεν κατάφερε να τον επαναφέρει. Στο σώμα του θύματος δεν υπήρχαν σημάδια τραυματισμού.

Η Pattaya News ρώτησε τον γείτονα του θύματος, κ. Singhan Chumnak, για το περιστατικό. Δήλωσε ότι η σύζυγος του θύματος του ζήτησε να τη βοηθήσει να βρει τον εξαφανισμένο σύζυγό της που πήγε για ψάρεμα αλλά ξαφνικά έχασε την επαφή.

Ο γείτονας βρήκε τα σανδάλια και το τηλέφωνο του θύματος στην όχθη μιας λίμνης. Όταν ακολούθησε τα ίχνη του θύματος, ανακάλυψε το θύμα να επιπλέει ανάποδα σε νερό μέχρι τα γόνατα.

Η αστυνομία του Banglamung υπέθεσε ότι το θύμα μπορεί να υπέστη μπλακ άουτ επειδή ήπιε μερικά ποτά πριν φύγει από το σπίτι του. Ωστόσο, η σορός του θύματος θα υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή για να διευκρινιστεί η ακριβής αιτία θανάτου σε τοπικό νοσοκομείο.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.