Η Power Service Electronics είναι το καλύτερο στοίχημά σας για οικονομικά ηλεκτρονικά κοντά στην Πατάγια

Chonburi, Ταϊλάνδη –

Μια κοινή ερώτηση στο The Pattaya News είναι πού να αγοράσετε τις φθηνότερες οικιακές συσκευές από έναν αξιόπιστο αντιπρόσωπο σε προσιτή τιμή. Λοιπόν, πιστεύουμε ότι έχουμε την απάντηση για εσάς!!!

Υπάρχουν πολλές ηλεκτρονικές αλυσίδες και καταστήματα γύρω από την Πατάγια, αλλά η Power Service Electronics έχει πολλές μοναδικές προτάσεις αξίας που τις κάνουν να ξεπερνούν και πέρα ​​από κάθε ανταγωνισμό.

1. Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Τζέικ, εργάστηκε στη Samsung και έχει σημαντική εμπειρία, γνώση και ενδιαφέρον για την αγορά ηλεκτρονικών.

2. Ο κ. Τζέικ ανατέθηκε επίσημα από την Thai Samsung Electronics να είναι ο διανομέας των προϊόντων κατηγορίας Β της Samsung.

3. Η Power Service Electronics προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές από 30% έως 70% φθηνότερες από τις κανονικές τιμές της αγοράς και προσφέρει εγγυήσεις υψηλής ποιότητας για ησυχία.

Η Power Service Electronics ιδρύθηκε το 2010 στη Σρι Ράτσα του Τσονμπούρι ως διανομέας ανακαινισμένων οικιακών συσκευών.

Η Power Service Electronics βρίσκεται στη Sri Racha, Chonburi με την ακριβή τοποθεσία να είναι ΕΔΩ, και είναι αρκετά βολικό να φτάσετε από την Πατάγια και την κοντινή περιοχή.

Η Power Service Electronics διαθέτει προσωπικό που μιλά επίσης αγγλικά, ταϊλανδέζικα και κορεάτικα.

Συχνά λαμβάνουμε παράπονα στο The Pattaya News ότι οι τοπικές επιχειρήσεις δεν έχουν προσωπικό που να μιλά αγγλικά ή να μπορεί να τις βοηθήσει, αυτό δεν είναι πρόβλημα στην Power Service Electronics.

Ειδικεύονται σε τηλεοράσεις, εξοπλισμό ήχου, κλιματιστικά, οθόνες και συσκευές, αλλά προσφέρουν πολλά περισσότερα σε εξαιρετικές τιμές με εξυπηρέτηση πελατών και υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης. Μια μερική λίστα προϊόντων είναι εδώ:

Τηλεόραση (UHD, QLED, Neo QLED, Neo QLED 8K)

Κλιματιστικά

Ψυγεία

Πλυντήρια

Sound Bar & Towers

Οθόνες

Αερομαδάκια

Καθαριστές αέρα

μικροκύματα

Επαγωγή

Ηλεκτρικές σκούπες

Ανεμιστήρες

Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από την Power Service Electronics είναι έχει επιθεωρηθεί πλήρως για λειτουργικότητα πριν από την πώληση για να διασφαλιστεί μια θετική εμπειρία πελάτη.

Οι περισσότεροι από τους υπαλλήλους της Power Service Electronics προέρχονται από την Thai Samsung Electronics και εκπαιδεύονται τακτικά στις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και συσκευές, ώστε να είστε σίγουροι ότι το προσωπικό με το οποίο συνεργάζεστε γνωρίζει τι πουλάει!

 

Μερικές ακόμη προτάσεις αξίας που αποτελούν μέρος του Power Service Electronics:

Χρέωση παράδοσης και εγκατάστασης (εκτός κλιματιστικού) 10 μπατ σε Pattaya, Chonburi, Rayong, Bangkok

Εγγύηση 1 έτους από την ημερομηνία του τιμολογίου

Υπηρεσία One Stop (Ερώτηση -> Προσφορά -> Παράδοση και εγκατάσταση -> Υπηρεσία)

 

Τέλος, Power Service Electronics προσφέρει επίσης υπηρεσίες από επιχείρηση σε επιχείρηση και έχουν συνεργαστεί με πολλές κορυφαίες μάρκες όπως η Thaioil, η Choong Man Chicken, η IRPC και πολλές άλλες.

Γιατί να περιμένεις? Ελέγξτε τα σήμερα για τις ηλεκτρονικές σας ανάγκες και γιατί χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες στην Πατάγια και τη Σρι Ράτσα έχουν μεταβεί στην Power Service Electronics!

Επικοινωνήστε μαζί τους εδώ ή κάντε κλικ εδώ για έναν χάρτη για να τους επισκεφθείτε προσωπικά:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Sales@pse2010.com

ΓΡΑΜΜΗ: @powerservice_pse

Τηλέφωνο: 0993388881 ή 0836993237 Thai

Τηλέφωνο: 0610455907 Αγγλικά/Κορεάτικα

Facebook: https://www.facebook.com/PowerServiceSriracha/

Ανοιχτά καθημερινά Δευτέρα – Κυριακή (εκτός επίσημων αργιών) 9:00 – 18:00

Κάντε κλικ εδώ για μερικές από τις καλύτερες τρέχουσες προσφορές τους!

Μερικές από τις πρόσφατες εκπληκτικές προσφορές τους είναι παρακάτω:

 

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/