ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι φρουροί της λέσχης Pattaya κατηγορούνται για ξυλοδαρμό Ινδού «τουρίστα» που ισχυρίζεται ότι το θύμα είπε ψέματα, ήταν πρώην υπάλληλος

Πατάγια -

Οι φύλακες νυχτερινού κέντρου που κατηγορούνται για επίθεση σε Ινδό τουρίστα στην Pattaya Walking Street την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, αναφέρθηκαν στην αστυνομία της Pattaya για να αρνηθούν την κατηγορία, λέγοντας ότι ο τουρίστας, ο οποίος σύμφωνα με αυτούς είναι στην πραγματικότητα πρώην και πρώην μέλος του προσωπικού του κλαμπ, ήταν φέρεται να βανδάλισαν την ιδιοκτησία της παμπ και ότι δεν του επιτέθηκαν, αλλά ότι Ινδοί άνδρες σε άλλο χώρο έκαναν.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας Ινδός τουρίστας είπε την Κυριακή ότι δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα φρουρών νυχτερινού κέντρου Pattaya στην Walking Street για μια μικρή λογομαχία.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Οι φύλακες του νυχτερινού κέντρου της Πατάγια, για τους οποίους ο Ινδός τουρίστας ισχυρίστηκε ότι του επιτέθηκε την Κυριακή για μια καταγγελία για ευγένεια, συναντήθηκαν με την αστυνομία στις 2:30 χθες για να πουν τη δική τους πλευρά της ιστορίας.

Οι φρουροί, με επικεφαλής τον 31χρονο κ. Adrian G, είπαν στην αστυνομία ότι όντως διαπληκτίστηκαν με το θύμα, αλλά δεν ήταν λόγω της καταγγελίας του θύματος, αλλά επειδή το θύμα και οι φίλοι του φέρεται να προσπάθησαν να ενοχλήσουν την παμπ. πήδηξε μπροστά από το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη της παμπ και φέρεται να προσπάθησε να σπάσει το αυτοκίνητο.

Το τραυματισμένο θύμα, που ταυτοποιήθηκε ως ο 35χρονος κ. Prince C., εργαζόταν στην παμπ και έφυγε εδώ και πολύ καιρό, είπε ο κ. Adrian. Πρόσθεσε ότι το θύμα επισκέφτηκε το εξωτερικό της παμπ χθες στις 3 τα ξημερώματα και σύμφωνα με τον Adrian προκάλεσε προβλήματα, έτσι οι φρουροί τον μετέφεραν μακριά από τον χώρο. Ο επικεφαλής φρουρός επέμεινε ότι το πλήρωμά του δεν τραυμάτισε το θύμα, καθώς αυτός απλώς έφυγε. Το όνομα του συλλόγου έχει αποκαλυφθεί εν αναμονή της πλήρους αστυνομικής έρευνας.

Στη συνέχεια, το θύμα πήγε σε ένα ινδικό εστιατόριο που βρίσκεται 50 μέτρα από την παμπ. Φέρεται ότι προκάλεσε άλλο πρόβλημα εκεί και δέχθηκε επίθεση από άγνωστους Ινδούς χειριστές του εστιατορίου, ισχυρίστηκε ο Adrian.

Το θύμα υπέστη τραύμα στο κεφάλι και αιμορραγία.

Ο κατηγορούμενος φρουρός είπε στο The Pattaya News ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του θύματος και του φίλου του για φερόμενο βανδαλισμό.

Εν τω μεταξύ, ο αρχηγός της αστυνομίας της Πατάγια Πολ. Ο συνταγματάρχης Kunlachart Kunlachai δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι με βάση τα πλάνα CCTV του περιστατικού, το θύμα είχε πράγματι τσακωθεί με τους συμπατριώτες του σε ένα ινδικό εστιατόριο και δέχθηκε επίθεση εκεί, όχι στην παμπ. Ωστόσο, εξακολουθούσαν να υπάρχουν ερωτήματα γενικά ότι η αστυνομία εξέταζε σε σχέση με το περιστατικό και τι το πυροδότησε καθώς και με τους εμπλεκόμενους.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Πατάγια πρόσθεσε ότι θα καλέσει τους επιτιθέμενους του θύματος για κατηγορίες επίθεσης, αλλά θα μιλήσει στο θύμα για τις δηλώσεις του σχετικά με την επίθεση για να διευκρινίσει περαιτέρω τι είχε συμβεί ενώ θα ήταν δίκαιος με όλα τα μέρη.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.