ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τέσσερις αστυνομικοί της Ταϊλάνδης εμπλέκονται στην επιβολή πειθαρχικής τιμωρίας σε κινέζο τουρίστα VVIP

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Matichonweekly

Εθνική -

Τέσσερις αστυνομικοί που παρείχαν μια αμφιλεγόμενη συνοδεία VVIP σε μια Κινέζα Tiktoker θα αντιμετωπίσουν πιθανώς αυστηρή πειθαρχική ποινή πέρα ​​από την απόλυση, δήλωσε σήμερα, 29 Ιανουαρίου, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του αρχηγού της εθνικής αστυνομίας της Ταϊλάνδης.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Δύο στους τρεις αστυνομικούς της Ταϊλάνδης μεταφέρθηκαν σε ανενεργές θέσεις μετά από έρευνα που διαπιστώθηκε ότι συμμετείχαν πραγματικά στην παροχή υπηρεσίας VVIP σε μια γυναίκα κινέζικη Tiktok influencer.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Πολ. Ο υποστράτηγος Archayaon Kraithong είπε στον Τύπο ότι μια διερευνητική επιτροπή, η οποία συστάθηκε για να εξετάσει τη φερόμενη συνοδεία που παρασχέθηκε σε μια Κινέζα από την αστυνομία της Ταϊλάνδης, κατάφερε να εντοπίσει τέσσερις αστυνομικούς που εμπλέκονται στο περιστατικό: Δύο από τον Τουρίστα Αστυνομικό Τμήμα 1 και οι άλλοι από το Τμήμα Τροχαίας.

Η τουρίστρια πλήρωσε τους αστυνομικούς για να την παραλάβουν στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi και οδήγησε μπροστά από το ταξί της με το όχημά τους με ανοιχτή σειρήνα για να εξασφαλίσει ένα γρήγορο ταξίδι σε ένα ξενοδοχείο στην Πατάγια.

Αν και το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για τη συνοδεία του τουρίστα αποδείχθηκε αργότερα ότι ήταν ιδιωτικό όχημα, όχι αστυνομικό, η πράξη της ίδιας της συνοδείας θεωρήθηκε ακόμη σοβαρό παράπτωμα για τους εμπλεκόμενους αξιωματικούς, σύμφωνα με τον Archayaon.

Ως εκ τούτου, η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης θα συστήσει μια επιτροπή για την επιδίωξη πειθαρχικών μέτρων κατά των τεσσάρων αστυνομικών, οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί σε ανενεργές θέσεις νωρίτερα.

Εκτός από αυτό, θα συσταθεί μια άλλη επιτροπή για να σχεδιάσει μέτρα για να αποτρέψει μια πιθανή επανάληψη στο μέλλον.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.