Φύλακες νυχτερινού κέντρου Pattaya επιτέθηκαν σε Ινδό τουρίστα για καυγά

Πατάγια -

Ένας Ινδός τουρίστας είπε την Κυριακή ότι δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα φρουρών νυχτερινού κέντρου Pattaya στην Walking Street για μια μικρή λογομαχία.

Η αστυνομία της Pattaya και οι διασώστες Sawang Boriboon απάντησαν σε μια αναφορά επίθεσης στο Walking Street στη Νότια Πατάγια στις 4 το πρωί.

Ο τουρίστας που δέχτηκε επίθεση, που αναγνωρίστηκε μόνο ως ο κύριος Πρίγκηπας, νοσηλευόταν από έναν καλό Σαμαρείτη στο σημείο μετά από τραύματα στο κεφάλι και αιμορραγία. Ο 32χρονος Ινδός τουρίστας ισχυρίστηκε στην αστυνομία με τη συνδρομή μιας φίλης του, μεταφράζοντας ότι δέχθηκε επίθεση από τους φρουρούς ενός κοντινού ινδικού νυχτερινού κέντρου στη South Walking Street.

Ο κ. Prince δήλωσε ότι οι φρουροί του επιτέθηκαν όταν τους πλησίασε για να παραπονεθεί για τους κακούς τρόπους και τη στάση τους. Είπε ότι είχε μια μικρή διαμάχη με τους φρουρούς προτού κλιμακωθεί σε επίθεση με αυτούς να επιτίθενται πρώτοι, είπε ο τουρίστας.

Η αστυνομία της Πατάγια είπε στο The Pattaya News ότι θα καλούσε τους κατηγορούμενους φρουρούς και τον τουρίστα στο αστυνομικό τμήμα για να διευθετήσουν τη διαφορά. Το όνομα της ντίσκο έχει αποκαλυφθεί καθώς η αστυνομία της Πατάγια συνεχίζει να ερευνά το περιστατικό.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.