Η τελική βραδιά του Naklua Eat and Walk Festival φτάνει

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Αφού τρέχει από τον Δεκέμβριο, το δημοφιλές Naklua Eat and Walk Festival ολοκληρώνεται απόψε, 29 Ιανουαρίου.

Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα κάθε Σαββατοκύριακο από τις 5:00 έως τις 10:00 και διαρκεί δεκατέσσερα χρόνια (μείον ορισμένες διακοπές κατά τη διάρκεια του COVID-19). Το φεστιβάλ πραγματοποιείται μέσα και γύρω από την αγορά Naklua Seafood Market και το Lan Pho Park.

Εκτός από τις προφανείς δραστηριότητες του φαγητού και του περπάτημα, η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης πολιτιστικές παραστάσεις, μουσική, παιδικές δραστηριότητες, καρναβαλικά παιχνίδια και πολλά άλλα για να κρατήσει χαρούμενες και διασκεδασμένες γενιές μελών της οικογένειας.

Με το φεστιβάλ να πλησιάζει στο τέλος του, δεν θα επιστρέψει μέχρι τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους. Ωστόσο, η Pattaya City σχεδιάζει πολλαπλές σημαντικές εκδηλώσεις τους επόμενους αρκετούς μήνες με τίτλο το μουσικό φεστιβάλ τον Μάρτιο κάθε Σαββατοκύριακο και το δημοφιλές Φεστιβάλ Νερού Songkran τον Απρίλιο.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες του Eat and Walk από την Pattaya City. Τα λέμε του χρόνου!

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/