Δύο άτομα τραυματίστηκαν σε σύγκρουση πολλαπλών οχημάτων στο Phan Thong

Τσονμπούρι –

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σε σύγκρουση οχήματος στην περιοχή Phan Thong.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα τη νύχτα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στην υποπεριοχή Nong Tamluek.

Αυτοί και το Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να βρουν ένα χαλασμένο μαύρο σεντάν. Η οδηγός, η κ. Thanaphon Duangchuen, 27 ετών, παγιδεύτηκε μέσα. Χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά για να την απεγκλωβίσουν οι διασώστες με υδραυλικό κόφτη. Είχε σπάσει το πόδι της και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Σε κοντινή απόσταση, οι διασώστες βρήκαν ένα κατεστραμμένο φορτηγό. Ο άνδρας οδηγός, αγνώστων στοιχείων και ηλικίας περίπου 60 ετών, είχε τραυματιστεί στο χέρι και στο αυτί. Μεταφέρθηκε επίσης σε τοπικό νοσοκομείο.

Τα πλάνα CCTV που τραβήχτηκαν κοντά έδειξαν ότι ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα, άλλαξε αμέσως λωρίδα για να κάνει αναστροφή σε σημείο όπου είχαν τοποθετηθεί φράγματα για να εμποδίσουν τα οχήματα να κάνουν αναστροφή. Ο οδηγός σεντάν που οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα συγκρούστηκε με το φορτηγό.

Η αστυνομία του Phan Thong συνεχίζει την έρευνά της για να εξετάσει περαιτέρω νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.