Διοικητής της αστυνομίας της Ταϊλάνδης διέταξε πλήρη έρευνα για υπόθεση φερόμενης εκβίασης Ταϊβανέζικης ηθοποιού

Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη-

Καθώς ο πόλεμος λέξεων έχει αναθερμανθεί μεταξύ των αρχών επιβολής του νόμου της Ταϊλάνδης και μιας διάσημης Ταϊβανέζας ηθοποιού που ισχυρίζεται ότι εκβιάστηκε από την αστυνομία της Ταϊλάνδης, ο διοικητής της αστυνομίας της Ταϊλάνδης διέταξε μια πλήρη, διαφανή έρευνα.

Πολ. Ο στρατηγός Damrongsak Kittipraphat, ο αρχιστράτηγος της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης, διέταξε σήμερα το πρωί, 28 Ιανουαρίου 2023, μια πλήρη και διαφανή έρευνα που είπε ότι θα ήταν δίκαιη για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Μπορείς να κάντε κλικ ή πατήστε εδώ για να δείτε την ιστορία μέχρι στιγμής γύρω από αυτή την υπόθεση και οι δύο πλευρές εμπλέκονται σταθερά στη θέση τους.

Η ηθοποιός και επηρεαστής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, An Yu Qing, γνωστή με το αγγλικό της όνομα Charlene An, έχει εμπλακεί σε λεκτικούς καυγάδες στο διαδίκτυο από το Instagram της με την αστυνομία της Ταϊλάνδης για αρκετές ημέρες αφού ισχυρίστηκε ότι εκβιάστηκε από την αστυνομία της Ταϊλάνδης σε ένα κανονικό σημείο ελέγχου κυκλοφορίας. 27,000 μπατ κατά την επίσκεψή σας στη χώρα την Πρωτοχρονιά. Από τότε έχει δεσμευτεί να μην επιστρέψει ποτέ στην Ταϊλάνδη.

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης, ωστόσο, ισχυρίζεται ότι σύμφωνα με τον οδηγό ταξί και τους μάρτυρες, ήταν πολύ μεθυσμένη, είχε παράνομο εξοπλισμό ατμίσματος, δεν συνεργαζόταν και η βίζα της ήταν εσφαλμένη. Η Charlene αρνήθηκε όλες αυτές τις δηλώσεις και είπε ότι δεν είχε πιει, ήταν πλήρως συνεργάσιμη, αν και παραδέχτηκε ότι υπήρχαν γλωσσικά εμπόδια και δεν παραβίασε κανένα νόμο.

Ένα μεγάλο κομμάτι της διαμάχης είναι ότι η Charlene ισχυρίζεται ότι μεταφέρθηκε από το ταξί της σε μια ήσυχη περιοχή για να την εκβιάσουν για χρήματα, αλλά η αστυνομία της Ταϊλάνδης ισχυρίζεται ότι το βίντεο CCTV αμφισβητεί αυτό το γεγονός. Επιπλέον, ο κύριος μάρτυρας, ο οδηγός ταξί της, φαινομενικά τάχθηκε στο πλευρό της αστυνομίας στις καταθέσεις του και ισχυρίστηκε επίσης ότι ήταν μεθυσμένη και υστερική στη διαμάχη της με την αστυνομία.

Αυτό οδήγησε σε συνεχιζόμενη κλιμάκωση και από τις δύο πλευρές, με τη Σαρλίν να δεσμεύεται να εμπλέξει την Ιντερπόλ και την αστυνομία της Ταϊβάν και να το καταστήσει διεθνές επεισόδιο και την αστυνομία της Ταϊλάνδης να απειλεί τους εξαιρετικά αυστηρούς νόμους της Ταϊλάνδης για συκοφαντία, συκοφαντική δυσφήμιση και δυσφήμιση.

Ως αποτέλεσμα, ο Πολ. Ο στρατηγός Damrongsak Kittipraphat εμπλέκεται πλέον προσωπικά, αφού οι υφισταμένοι του χειρίστηκαν κυρίως το συνεχιζόμενο δράμα τις τελευταίες μέρες. Ο Πρωθυπουργός Prayut Chan-O-Cha ζήτησε επίσης πλήρη έρευνα, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι θα μπορούσε να επηρεάσει τον τουρισμό λόγω των σημαντικών ακολούθων της Charlene στο Instagram και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/