Οι αξιωματούχοι της Pattaya και της Jomtien καταστρέφουν πυροτεχνήματα και Sky Lanterns στις παραλίες Jomtien

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Οι αξιωματούχοι της Pattaya και της Na Jomtien συνεργάζονται για να καταπολεμήσουν τους παράνομους πωλητές πυροτεχνημάτων και φαναριών ουρανού στις παραλίες Jomtien, ειδικά στο νότιο άκρο των παραλιών.

Η καταστολή ακολούθησε καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής και ομάδες παρακολούθησης μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ισχυρίστηκαν ότι τα πυροτεχνήματα και τα φανάρια ενοχλούσαν τους κατοίκους της περιοχής, ενοχλούσαν τους ανθρώπους που προσπαθούσαν να κοιμηθούν και να χαλαρώσουν και πιθανούς κινδύνους πυρκαγιάς.

Μετά τις καταγγελίες, αξιωματούχοι της πόλης κατέβηκαν στις παραλίες Na Jomtien αυτό το Σαββατοκύριακο και βρήκαν πολλούς πωλητές, πολλοί που προσπάθησαν γρήγορα να προσποιηθούν ότι ήταν τακτικοί θαμώνες της παραλίας και ακόμη και να θάψουν τα πυροτεχνήματα τους όταν είδαν αξιωματούχους να πλησιάζουν.

Ωστόσο, οι αξιωματούχοι Jomtien και Pattaya είναι ενωμένοι δηλώνοντας ότι η πώληση των παράνομων πυροτεχνημάτων είναι αντίθετη με τους κανόνες στις παραλίες και κατέσχεσαν δεκάδες πυροτεχνήματα και φανάρια ουρανού. Συνέλαβαν επίσης πωλητές και τους προειδοποίησαν σθεναρά να μην πουλήσουν ξανά τα παράνομα αντικείμενα διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν πιθανές αυστηρές νομικές κυρώσεις και ακόμη και πιθανή ποινή φυλάκισης.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/