ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αστυνομία της Ταϊλάνδης αρνείται τις αξιώσεις εκβιασμού διασημοτήτων της Ταϊβάν, λέει ότι ήταν μεθυσμένη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Μπανγκόκ -

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης διέψευσε την Πέμπτη έναν ισχυρισμό ιογενούς ανατροπής μιας Ταϊβανέζικης διασημότητας τουρίστας, λέγοντας ότι η τουρίστρια ήταν μεθυσμένη, μη συνεργάσιμη και είχε στην κατοχή της έναν παράνομο ατμοποιητή.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Μια ηθοποιός από την Ταϊβάν προειδοποίησε τους συμπατριώτες της να μην κουβαλούν πολλά μετρητά ενώ ταξίδευαν στην Μπανγκόκ, όχι λόγω κλεφτών αλλά εξαιτίας αυτού που αποκαλούσε «Αστυνομία των Μπάσταρδων».

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Ο Αναπληρωτής Επίτροπος του Μητροπολιτικού Αστυνομικού Γραφείου Υποστράτηγος. Ο Samroeng Suanthong αποκάλυψε στον ταϊλανδικό Τύπο ότι είχε συναντηθεί και συζήτησε το περιστατικό με έξι αστυνομικούς από το αστυνομικό τμήμα Huai Khwang που εμπλέκονται στο περιστατικό.

Παραδέχτηκαν ότι σταμάτησαν το ταξί του τουρίστα σε σημείο ελέγχου κοντά στην κινεζική πρεσβεία. Το σημείο ελέγχου ήταν μέρος μιας λειτουργίας ρουτίνας για την οδική ασφάλεια για τη μείωση των ατυχημάτων κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς, δήλωσε ο Υποστράτηγος. Samroeng.

Δεδομένου ότι η τουρίστρια και οι φίλοι της μπορούσαν να μιλούν μόνο ξένες γλώσσες, οι έξι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να μιλούν με σπασμένα αγγλικά και να κάνουν χειρονομίες.

Η κουβέντα συνεχίστηκε με δυσκολία και ο τουρίστας, που έκανε τον ισχυρισμό, ταράχτηκε. Επίσης, δεν είχε σωστή βίζα και φαινόταν μεθυσμένη, πρόσθεσε ο Samroeng, αν και ο τουρίστας ισχυρίστηκε ότι είχε βίζα για τη VOA.

Η ανώτερη αστυνομία συνέχισε ότι οι έξι κατηγορούμενοι αστυνομικοί έκαναν έρευνα σε όλους τους τουρίστες και βρήκαν έναν ατμοποιητή στην Ταϊβανέζα ηθοποιό. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί την προειδοποίησαν ότι ένας ατμοποιητής ήταν παράνομος στην Ταϊλάνδη, αλλά επέμειναν ότι δεν της επέβαλαν πρόστιμο.

Στη συνέχεια, οι τουρίστες αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς επιβαρύνσεις ή πρόστιμα, είπε ο Samroeng.

Διέψευσε επίσης τον ισχυρισμό ότι οι αστυνομικοί οδήγησαν τους τουρίστες σε τυφλό σημείο για να εκβιάσουν χρήματα, προσθέτοντας ότι οι αρμόδιοι αστυνομικοί εξετάζουν πλάνα CCTV γύρω από την περιοχή για να αποδείξουν την αθωότητα της κατηγορούμενης αστυνομίας.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.