Οι διασώστες της Ταϊλάνδης ανακτούν τηλέφωνο από το κανάλι για Καναδό τουρίστα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod Online

Επαρχία Samut Songkhram —

Μια ομάδα διασωστών έσωσε τη μέρα μιας Καναδής που έριξε το τηλέφωνό της σε ένα κανάλι στην πλωτή αγορά Amphawa στο Samut Songkhram.

Τους δημοφιλείς διασώστες από το Ίδρυμα Σαππαράχεν ζήτησε βοήθεια ένας Καναδός τουρίστας χθες, 26 Ιανουαρίου.

Η γυναίκα, ηλικίας περίπου 50 ετών, που περιηγούνταν στα αξιοθέατα στον διάσημο τουριστικό προορισμό, την πλωτή αγορά Amphawa, είπε στους διασώστες ότι έριξε το iPhone 13 της σε ένα κανάλι κατά λάθος ενώ κατέβαινε από μια βάρκα.

Στη συνέχεια, τρεις διασώστες φόρεσαν τις καταδυτικές τους στολές και πήδηξαν κατευθείαν στο κανάλι αναζητώντας το τηλέφωνο του τουρίστα.

Μετά από περίπου 10 λεπτά, βρέθηκε το τηλέφωνο της γυναίκας και της επιστράφηκε. Η Καναδή χτύπησε τα χέρια της για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους διασώστες και τους ευχαρίστησε για τη δωρεάν υπηρεσία τους.

Ο κ. Sarunyu Panthong, αρχηγός της μονάδας διάσωσης, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι αυτός και η ομάδα του ήταν πρόθυμοι να βοηθήσουν όλους δωρεάν, ανεξάρτητα από την εθνικότητα τους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod Online
Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.