PR: ΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΓΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΠΑΤΑΓΙΑ

Το πρώτο του είδους του στην πόλη που εστιάζει χωρίς ντροπή στον δυτικό λαϊκισμό. Δεν θα υπάρξει συζήτηση για ταϊλανδική πολιτική ή ταϊλανδικά δικαιώματα 

Η εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ και πρόκειται να διεξαχθεί στο Starbucks στην Κεντρική Μαρίνα στη 2η οδό, κοντά στο Terminal 21, Pattaya @ 10 π.μ. στις 13 Φεβρουαρίου 2023 

Τα Starbucks ζητούν μόνο από όλους τους παρευρισκόμενους να αγοράζουν αναψυκτικά. 

Οι λαϊκιστές στο Εξωτερικό είναι περήφανοι που φέρνουν αυτή την Ομάδα Πολιτικής Συζήτησης Λαϊκιστών στην Κεντρική Μαρίνα της Πατάγια για πρώτη φορά και ελπίζουν να πραγματοποιήσουν περαιτέρω εκδηλώσεις εκεί στο μέλλον. Πολλοί δυτικοί πρώην στρατιώτες είναι δυσαρεστημένοι και νιώθουν μια αίσθηση απογοήτευσης για το τι συμβαίνει πολιτικά και πολιτιστικά στη χώρα καταγωγής τους και για κάποιους ήταν ο λόγος που μετεγκαταστάθηκαν. Για αυτόν τον λόγο οι Λαϊκιστές στο Εξωτερικό αποφάσισε να διοργανώσει μια εκδήλωση εδώ. 

Ο ιδρυτής της εκδήλωσης Paul Metcalfe δηλώνει: 

«Σκοπεύουμε να απευθύνουμε έκκληση σε πρώην κατοίκους της περιοχής που απολαμβάνουν να συζητούν τρέχουσες υποθέσεις της Δύσης και που υποστηρίζουν πολιτικούς όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Νάιτζελ Φάρατζ, ο Τζόρτζιο Μελόνι και ο Βίκτορ Όρμπαν, μεταξύ άλλων, αλλά τα αγγλικά θα είναι η μόνη γλώσσα που ομιλείται. " 

Ένα παράδειγμα πιθανών θεμάτων προς συζήτηση θα μπορούσε να περιλαμβάνει τη μαζική μετανάστευση, τους πολιτισμικούς πολέμους, το Ξύπνημα και την ελεύθερη ομιλία. 

Όσον αφορά τον τόνο της εκδήλωσης, ο κ. Metcalfe τονίζει ότι η συνάντηση θα είναι «με μετριοπάθεια και ευγένεια» και γι' αυτό θέλει να ξεκαθαρίσει ότι όποιος διαφωνεί έντονα με τους παραπάνω πολιτικούς να μείνει μακριά, καθώς δεν θα το βρουν ευχάριστη εκδήλωση και μπορεί να την καταστρέψει για άλλους παρευρισκόμενους.

Όλοι θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν αν το επιθυμούν, αλλά όχι σε βάρος άλλων. Εξηγεί: 

«Οι περισσότεροι πρώην παίχτες είναι άνω των 50 ετών και οι περισσότεροι άνθρωποι όταν φτάσουν σε αυτή την ηλικία σπάνια αλλάζουν την πολιτική τους κοσμοθεωρία, γι' αυτό έχω ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, όπως ένα Steak House δεν ταιριάζει σε Χορτοφάγος. Είμαστε όλοι διαφορετικοί, αυτό είναι το καρύκευμα της ζωής. ” 

Ο Paul Metcalfe είναι διαθέσιμος για σχόλια και μπορείτε να επικοινωνήσετε στη διεύθυνση: 

Κινητό: 08080 77941 

Email: populistsabroad@gmail.com 

Πληροφορίες μέσων: 

Εκδήλωση Facebook: https://www.facebook.com/events/1241002743296147/

Facebook Page: www.facebook.com/populistsabroad

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/