Το Pattaya Cricket Club επιτέλους ξεκινά τη σεζόν του με ένα νέο wicket και ισοπαλία σε ένα φιλικό με την Asian Stars CC

Η έναρξη της σεζόν PCC και ASCC's Bangkok Cricket League έχει καθυστερήσει λόγω της καθυστερημένης ολοκλήρωσης του ανακαινισμένου wicket στο Horse Shoe Point. Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο για το γιατί και το πώς, αλλά δεν θα το κάνω. Περιττό να πούμε ότι το φιλικό μεταξύ των δύο πρωταρχικών αντιπάλων ήταν μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε νέους παίκτες και να δούμε πώς έπαιξε το wicket. Όπως πάντα, κάποιοι παίκτες δεν ήταν διαθέσιμοι και στο PCC έλειπαν οι Habby Singh, Tom Fogden και Jainish Parikh, όλοι ποιοτικοί σφαιριστές. 

   Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή 22 Ιανουαρίου υπό έντονη ηλιοφάνεια και ελαφρύ αεράκι. Το τυπικό MCC περιορίστηκε στους νόμους που ισχύουν με συνθήκες παιχνιδιού BCL και μια πρόσθετη απόφαση για το δέντρο στον αγωνιστικό χώρο, δηλαδή ένα 4 για το χτύπημα του δέντρου.   

   Ο καπετάνιος Wezley Masterton κέρδισε την εκτίναξη και αποφάσισε να κάνει μπολ, κάτι που ταίριαζε στο ASCC καθώς ο Captain Dimple ήθελε να χτυπήσει πρώτος. Ο Manoj και ο Hardik πήραν το τσάκισμα και ο Ryan Driver έκανε το πρώτο μπόουλινγκ στην κατάβαση. Η νέα μπάλα ταλαντευόταν και ο Ράιαν κρατούσε τα πράγματα σφιχτά με μόνο 2 από το over. Ο Wez έκανε μπόουλινγκ στη συνέχεια, αλλά είχε κάθε είδους προβλήματα με τον έλεγχο της αιωρούμενης μπάλας και η ταλάντωση του βραχίονα του μπόουλινγκ οδήγησε σε 8 φαρδιά και 6 τρεξίματα από την ιτιά, αλλά η τελική μπάλα ήταν ένα φελλό και αφαίρεσε το κούτσουρο του Manoj από τη μάλλον μαλακή πλαστελίνη. Το 16 για 1 off 2 over ήταν ένα ακριβό ξεκίνημα, αλλά ένα πρώιμο wicket αξίζει πάντα. Ο Ράιαν συνέχισε να είναι πολύ οικονομικός και ο Άντι Έμερι πήρε τη σκυτάλη από τη Γουέζ. 

Ο Ντιμππλ ήταν ο μπάτσμαν Νο 3 και πρόσθεσε σταθερά runs από τους Andy και Mark Johnson, όπως και ο Hardik και το σκορ έπεσε κατά μήκος περίπου 6 runs a over. Ο Ντιμππλ τα πήγαινε καλά με 22 από 14 μπάλες όταν έκοψε μια μικρή μπάλα από το 3 του Άντι.rd πέρασε και πιάστηκε πίσω από τον Χάρισον τον νέο τερματοφύλακα. 49 για 2 από 8 όβερ. Ακολούθησε μια πληθώρα σφαιριστών. Ο Μαρκ Τζόνσον, ο Χάνσι, ο Ελ Τσάπο και ο Ουεζ θα έχουν διπλάσια ποσοστά ανά over. Ο Ελ Τσάπο φαινόταν να έχει ξεχάσει πολλά σχετικά με τους νόμους του κρίκετ και δυσκολευόταν να καταλάβει τις αποφάσεις του διαιτητή ή γιατί οι άσχημοι ροπαλοφόροι τον έριχναν γύρω από το HSP. Ακολούθησαν πολλές διακηρύξεις – πολύ άκριτο παλιό κεφάλαιο.

Το 100 έφτασε σε 14 όβερ και μετά από άλλο ένα ταλαντευόμενο από το Wez με 5 φαρδιά, πάρθηκαν ποτά. Ο Steve Christie (Crunch) με το γρήγορο γύρισμα του αριστερού του χεριού εισήχθη στην επίθεση, ενώ ο Mark συνέχισε να δέχεται επίθεση, αλλά όχι χωρίς επιτυχία. Μια πιο αργή μπάλα ώθησε τον Χάρντικ να ρίξει μια μπάλα ψηλά μέχρι τη μέση του αγώνα και στα πολύ ασφαλή χέρια του Ράιαν. Ο Χάρντικ πήρε ένα αξιόλογο 68. Ο Μαρκ τερμάτισε με 4 όβερ, 50 για 1. 139 για 3 από 17 όβερ και σκορ 225 φάνηκε στα χαρτιά. Ο Darmesh έζησε μια γοητευτική ζωή όταν έλαβε ένα No Ball, έκανε σκι στο ελεύθερο χτύπημα και έπεσε και αργότερα μπόουλινγκ σε άλλον Lakha ήταν batsman Νο 5 και σκόραρε γρήγορα από τους Mark, Andy και Crunch πριν ο Andy πατήσει για την τελική του και παρά το χτύπημα για 12 τρεξίματα, έκανε μπούλινγκ Darmesh για 38 που περιελάμβαναν 5 6'. 189 για 4. 

Ο Crunch είχε χτυπηθεί για 20 από τα 3 τουrd τελείωσε και έψαχνε για εκδίκηση την οποία πήρε όταν έκανε μπούλινγκ με τον Lakha για 25 από 15 μπάλες. 197 για το 5. Ο Ράιαν επέστρεψε στην επίθεση και έκανε σύντομη δουλειά του Ρόνι που πήγε για το 3 που σήμαινε ότι ο Σαμ πήρε τα τελευταία όβερ με τον Ιμράν. Ο Imran τερμάτισε 9 χωρίς άουτ ενώ ο Sam έβαλε 20 από 9 μπάλες, 16 από τις οποίες προήλθαν από τα 2 τελευταία over του Ryan. Το Asian Stars τερμάτισε με 226 για 6 από 25 over. Οι καλύτεροι μπόουλερ PCC ήταν ο Ryan με 5 over 1 για 25 και ο Andy με 5 over 2 για 39. Το PCC έδωσε έναν ενοχλητικό αριθμό έξτρα (41), 25 εκ των οποίων ήταν φαρδιά, κυρίως από την Wez. 

  Μετά το διάλειμμα το PCC έστειλε τον Wez και τον Luke Stokes να ανοίξουν ενάντια στο μπόουλινγκ των Dimple και Manoj. Ο Wez μπήκε σε κανονική λειτουργία που δεν περιλαμβάνει τρέξιμο εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο και αρνήθηκε αγενώς να μοιραστεί την απεργία με τον Luke. Τόσο οι φιγούρες μπόουλινγκ του Ντιμπλ όσο και του Μανόι υπέφεραν ανάλογα με τον Ντιμπλ στο 47 για 0 ​​από 5 όβερ και τον Μανότζ στο 71 για 1 από 5 όβερ. Ο Imran και ο Saqlain ανέλαβαν το μπόουλινγκ. Ο Λουκ ήταν ο πρώτος που αναχώρησε στο 6οth στις 11, όταν ο Imran προκάλεσε ένα πλεονέκτημα που ο Roni έπιασε πίσω. 62 για 1 και καλή αρχή. Ο Wez συνέχισε μάταια και έσπασε το ρόπαλο του. Στο 10th over Saqlain χτύπησε πάνω από τα κολοβώματα του Wez για μια μπάλα 33 65 που περιελάμβανε τέσσερα 4 και επτά 6.

Αυτό έφερε τον Trevor Moolman στο τσάκισμα και αυτός και ο Ryan είχαν μια τεράστια συνεργασία 115. Δεν σκόραραν τόσο γρήγορα όσο το ASCC, αλλά είχαν ένα προβάδισμα από τις προσπάθειες του Wez. Οι Ντιμππλ και Χάρντικ συνέχισαν την επίθεση και κράτησαν τα πράγματα τακτοποιημένα με 6 τρεξίματα ανά όβερ, με τον Χάρντικ να είναι πολύ οικονομικός – 5 όβερ 26 για 0. Το 100 πέρασε στο 11th τελείωσε και τα ποτά ελήφθησαν στις 15th με σκορ 130. Το PCC ήταν 17 μπροστά σε αυτό το στάδιο. Ο Ryan και ο Trevor συνέχισαν να εναλλάσσουν σινγκλ και όριο 4, με τον Trevor να δείχνει πολύ συγκρατημένος. 

Ο χρόνος στα δίχτυα στο The Outback αποδείχτηκε χρήσιμος. Δεν ήταν μέχρι τις 22nd πέρα από το ότι το ASCC κατάφερε μια σημαντική ανακάλυψη όταν ο Ράιαν δέχτηκε μπόουλινγκ από τον Manoj (Bharat) για 50 από 50 μπάλες, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων 4 και δύο 6. 198 για 3 με δύο παραπάνω να απομένουν. Οι συγκριτικές βαθμολογίες ήταν σχεδόν ίσες σε αυτό το σημείο με το ASCC να έχει τα μικρότερα πλεονεκτήματα. Για ένα σύντομο διάλειμμα έφτασε το Comedy Club. Κάποιος είχε πει στο προσωπικό εδάφους ότι θα είχαμε τελειώσει στις 4 μ.μ., άρα στις 5 μ.μ άναψαν μερικά από τα ψεκαστήρες. Υπήρχαν αγρότες που έσπρωχναν τους ψεκαστήρες πίσω στις τρύπες τους για να τους σταματήσουν και έβγαιναν ξανά προς τα πάνω μέχρι να σβήσει κάποιος τη στρόφιγγα. Ήταν σαν ένα παιχνίδι για ενήλικες.

Ούτως ή άλλως, ο Χάρισον πήρε την πτυχή και άντεξε μόνο 2 μπάλες προτού φτάσει στο πάνω μέρος και πιαστεί για πάπια. 199 για το 4. Ο Άντι Έμερι μπήκε στη μάχη και έκανε ένα σύντομο 7 από 4 μπάλες προτού ο Ιμράν τον κάνει μπούλινγκ και 206 για το 5. Ο Σάιμον Φίλμπρουκ υπέστη την ατιμία που έφυγε, άκουσε τον κρότο της ξυλουργικής από την πρώτη μπάλα και γυρνώντας πίσω για ένα Χρυσό. Ο Ιμράν έκανε χατ τρικ. Έρχεται η ώρα, έρχεται ο άνθρωπος, έρχεται ο Κραντς. Ένα μόνο από την τελευταία μπάλα του Imran και 21 χρειάστηκαν για μια νίκη. Ο Manoj έριξε το τελευταίο μπούλινγκ. Ο Κραντ χτύπησε ένα 6, ένα άλλο 6, ένα 4, μια τελεία και ένα 1. Ο Τρέβορ χρειαζόταν ένα 4 από την τελευταία μπάλα. Έφυγε σε ένα μεγάλο παραβολικό τόξο μέχρι το μακρινό όριο και σταμάτησε 5-10 εκατοστά κοντά με τον Χάρντικ σε καταδίωξη. Ο Χάρντικ βούτηξε την μπάλα και εδώ τα πράγματα δυσκόλεψαν. Όλοι οι θεατές φώναξαν και έκαναν σήμα 4 επειδή πίστευαν ότι ο Χάρντικ είχε τοποθετήσει ένα χέρι πάνω από το όριο ενώ κρατούσε την μπάλα στο άλλο χέρι. Ο Χάρντικ πέταξε την μπάλα πίσω.

Εν τω μεταξύ, ο Trevor είχε τρέξει το 2 και ο Crunch δεν μπορούσε να κάνει το 3rd. Εγώ, ως διαιτητής, και στο πνεύμα του φιλικού αποφάσισα να ονομάσω το παιχνίδι ισόπαλο. Ο καλύτερος σφαιριστής της ASCC ήταν ο Imran με 5 over 3 για 39. Δεν υπήρχε βραβείο Man of the Match, αλλά αν υπήρχε, θα το έδινα στον Trevor Moolman επειδή ο Wezley χτυπάει 65s όλη μέρα κάθε μέρα και αυτή ήταν μια μνημειώδης προσπάθεια από τον Trevor . 

    

  

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/